| italie | Vakantiewoningen | Appartementen | Agriturismo | B&B |

italie vakantie reisverzekering

Is uw reisplezier verzekerd?

De Veilige Reisverzekering

Selecxyz wil in samenwerking met onze partner de Europeesche graag voor u regelen dat al uw reisplezier verzekerd is! Laat het ons snel weten. Bel ons meteen met uw wensen voor een verzekerd reisplezier.

Met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Goed verzekerd op reis naar Italie

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Kinderen gratis

Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

De reisverzekering

Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan bij ziekte en/of ongeval. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en is standaard verzekerd.

De reisverzekering biedt hulp en dekt ook de kosten als u onverwacht naar huis terug moet, bijvoorbeeld omdat een naast familielid is overleden. Of als u een been breekt tijdens het skiën en in het ergste geval wanneer u komt te overlijden.

100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland. Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten: repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed.

Complete basisdekking en uitbreidingen op maat De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, zoals de onderdelen:

Ongevallen

U moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, maar het risico van een ongeluk kunt u natuurlijk niet helemaal uitsluiten. Mocht een ongeluk leiden tot blijvende invaliditeit, dan volgt er een uitkering. Zo ook bij overlijden Rechtsbijstand.

Bij deze uitbreiding worden de kosten die u moet maken voor juridisch advies of begeleiding vergoed. Binnen Europa tegen kostprijs, daarbuiten tot een vast maximum bedrag (€ 5.000,- per gebeurtenis, alleen bij werelddekking). Hulp & huur vervoermiddel.

Deze dekking geeft recht op hulp in geval van uitval van uw vervoermiddel of de bestuurder. Tevens worden de huurkosten vergoed van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer uw vervoermiddel langer dan 2 werkdagen uitvalt. Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto's, maar ook voor kampeerauto's, motorfietsen, en scooters. (Winter)sport.

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd, wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie echter geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is deze uitbreiding noodzakelijk. Hij dekt o.a. de kosten als u van een berg gehaald moet worden door de reddingsdiensten en van een eventueel noodzakelijke repatriëring.

Met bovengenoemde dekking of één van de andere uitbreidingen, kunt u de reisverzekering aanpassen aan uw eigen wensen en omstandigheden. En, u betaalt alleen voor wat u belangrijk vindt.

De annuleringsverzekering

U heeft een vakantie geboekt. Tussen het moment van boeken en vertrek bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Selecxyz Reizen u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.

Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed.

Juist bij 'last-minute' reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!

De annuleringsverzekering kent twee nuttige uitbreidingen: 'Waarnemer' en 'Samengestelde reis'.

Waarnemer

Gebeurt er iets met een goede vriend of vriendin of bijvoorbeeld de persoon die op uw huis past, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie te annuleren. Dit is niet standaard verzekerd. Met de uitbreiding 'Waarnemer' kunt u dit verzekeren.

Samengestelde reis

Bestaat uw reis uit losse onderdelen, zoals een vliegticket, accommodatie en een rondreis, dan is dit een samengestelde reis. Het uitvallen van een van de onderdelen geeft bij een 'gewone' annuleringsverzekering geen recht op vergoeding van al deze onderdelen. Kiest u voor de uitbreiding 'Samengestelde reis' dan heeft u de perfecte oplossing; de annuleringskosten van al deze onderdelen worden dan wél vergoed.

Garantie-Annulering: nog een stap verder

Met Garantie-Annulering gaat de Europeesche nog een stap verder. Dan wordt namelijk de hele reissom vergoed als u de vakantie plotseling moet afbreken. Ook als een gedeelte van de vakantie al wél is doorgegaan.

Wat kost de verzekering?

De premie voor de Aflopende Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom; voor de Garantie-Annulering is deze 6%. Voor de uitbreidingen 'Samengestelde reis' en 'Waarnemer' wordt per uitbreiding 1% extra berekend.

Kortom

Met SelecXYZ Reizen en de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek. En tot volle tevredenheid een belangrijk partner voor uw onbezorgde en bijzondere vakantie in Italie.

naar boven

SelecXYZ zorgt in samenwerking met de Europeesche dat al uw reisplezier is verzekerd.

    partners met
  • reisverzekering italie