Reisverzekering Europeesche | Italie | Toscane | Umbrie | Marche

Reisverzekering

Is uw reisplezier verzekerd?

De Veilige Reisverzekering

Selecxyz wil in samenwerking met onze partner de Europeesche graag voor u regelen dat al uw reisplezier verzekerd is! Europeesche Verzekeringen is namelijk diverse malen uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland. U kunt al het risico dat u loopt terugbrengen tot 25% van het boekingsbedrag met de Allrisk Annuleringsverzekering.

Goed verzekerd op reis naar Italie

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

En met de Allrisk Annuleringsverzekering mag u de reden voor de annulering ook nog zelf verzinnen:

De Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt.

Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. [Kosten 7% vd reissom].

De Kortlopende Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Europeesche Verzekeringen is al meer dan negentig jaar de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. [Kosten 5.5% vd reissom]

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met de standaard Annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoedt de Europeesche de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Bijvoorbeeld de persoon die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw re is annuleren of vroegtijdig afbreken.

Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. Europeesche Verzekeringen is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen

Altijd een reisverzekering op maat

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. En u kunt kiezen ui t Europa of Werelddekking. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd v oor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stukmaakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen

De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage.

Uitbreidingen voor Basis en Comfort

U kunt uw Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw wensen. Bijvoorbeeld al s u op wintersport gaat of als u zich in het buitenland wilt laten verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten.

Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering perfect voor u. De Europeesche heeft hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien krijgt u voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde vergoed, zonder eigen risico!

naar boven

SelecXYZ zorgt in samenwerking met de Europeesche dat al uw reisplezier is verzekerd.

    partners met
  • reisverzekering italie