Zwembad | loopafstand dorpje & restaurant | Waterplezier Trasimeno

~regio umbrie~

Kleinschalig agriturismo vlakbij Trasimeense meer

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kun je door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig agriturismo vlakbij dorpje met ruim zwembad, 5 gezellige boeren appartementen en een prive cottage met prive terrassen en airconditioning in de heuvels op de grens van Umbrie en Toscane 15 km van het Trasimeense meer.

Loopafstand van dorpje met restaurant en dichtbij het waterplezier van het Lago Trasimeno -een groot Meer met 3 eilanden- en dichtbij prachtige middeleeuwse stadjes en dorpjes voor familie uitjes.

Umbrie en! Toscane : prachtige dorpjes en stadjes

Organiseer met elkaar een gezellige familie dagtocht naar een van de mooiste plekken van Umbrie en Toscane vanuit deze fijne vakantieplek. Prachtige middeleeuwse dorpjes zoals Chiusi, Cetona, San Casciano dei Bagni, Castiglione del Lago en Sarteano. Prachtige middeleeuwse dorpjes waar je lekker kunt eten en veel atmosfeer is.

Het hoog gelegen Radicofani met kasteel is bijzonder. Pasta eten onder het kerkje. Vanuit de hoge kasteeltoren ver uitzicht over het omliggende Toscane en Umbrie. Bezichtig verder eeuwenoude steden als Perugia, Assisi, Cortona, Arezzo, Montepulciano, Siena, Gubbio en Todi.

Het waterplezier van het Trasimeense Meer

Voor veel waterplezier ligt het Trasimeense Meer op maar 15 kilometer van je vandaan. Zwemmen, zeilen, windsurfen, kite surfen, waterfietsen, kanoen. Het meer is uitgestrekt met vele eilandjes en strandjes en je kunt er ook deels met een mooie fietstocht omheen.

Boottocht

Een boottocht met gids over het grote Lago Trasimeno is een prachtige familie belevenis die je niet snel vergeet. Je wordt rondgevaren, genietend van het zonnetje, anker uitgooien om even te zwemmen, lunchen op een van de eilandjes en misschien een kasteel bezichtigen.

Als je op Rome vliegt kun je binnen 2 uur op dit familie vriendelijke kleinschalige Agriturismo vlakbij Lago Trasimeno zijn. Vanaf Pisa airport is het 2 en een kwartier.

Prijzen van 58UMMG

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
Vakantiewoning laagjuni - september middenjuni - september hoog Juli - Augustus personen
Prive Cottage 900 1100 1380 4+3
Quercia 700 850 1150 4+2
Olivo 700 850 1180 4+3
Pino 800 900 1150 4+3
Cipresso 550 680 850 2+3
Leccio 500 650 800 2+2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen : ruime lichte appartementen

Het groene vakantiedomein op de grens van Umbrie met Toscane vlakbij het Lago Trasimeno heeft 6 comfortabele boeren vakantiewoningen met mooie prive terrassen, airconditioning, vaatwasser en wifi. .

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart bij benadering:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 58UMMG

naar boven