~ vakaantie in umbria ~

Kleinschalig agriturismo tussen Perugia en Assisi

foto: Luxe Agriturismo in Umbrie tussen Perugia en Assis

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalige familie agriturismo met 8 moderne kleurrijke vakantiewoningen verdeeld over 2 landhuizen met een vleugje luxe en heerlijk zwembad tussen de prachtige steden Perugia en Assisi.

Dichtbij een middeleeuws dorpje temidden van de wijnranken die een van de lekkerste wijnen van Umbrie voortbrengen. Vlakbij loopt de prachtige rivier de Tevere naar het oude Rome.

Dagtrips

Heerlijke dagtrips naar de mooiste plekken van Umbrie en Toscane. Twee hele mooie vliegen in een klap. Eeuwenoude steden als Perugia, Assisi, Cortona, Arezzo, Montepulciano, Siena, Gubbio en Todi.

Waterplezier van het Trasimeense meer

Voor waterplezier ligt het Trasimeense Meer op slechts 30 kilometer. Zwemmen, zeilen, windsurfen, kite surfen, waterfietsen, kanoen. Het meer is uitgestrekt met vele eilandjes en strandjes.

Een boottocht met gids over het grote Lago Trasimeno is een prachtige familie belevenis die je niet snel vergeet. Je wordt relaxed rondgevaren, genietend van het zonnetje, anker uitgooien om even te zwemmen, lunchen op een van de eilandjes en misschien een kasteel bezichtigen. Wij kunnen dit voor je regelen. Lunch en koele drankjes inbegrepen.

Als je op Rome vliegt kun je binnen 2 uur op dit charmante kleinschalig familie Agriturismo tussen Perugia en Assisi zijn. Vanaf Pisa airport is het twee en een half uur.

::

Prijzen van 48UMPT

naar boven [Prijzen  per week]
:
Landhuis I laag hoog personen
Patolla - 1000 2+1
Grano - 1450 4+2
Povena - 1500 5+2
-Boldino - 1560 6+1
Villa - 10.150 17+6
naar boven [Prijzen per week]
:
Landhuis II laag hoog personen
Meriga - 690 2
Venca, Vento, Venta - 880 4

 

Prijzen Exclusief

 • Tourism tax
 • Ontbijtservice 
 • Wasmachine
 • Verwarming (indien nodig)
 • Eindschoonmaak 

Prijzen Inclusief

 • Linnen
 • ..
 • ..
 • ..

++

 • ..
 • ..

Landhuis I

De vier ruime lichte appartementen zijn smaakvol landelijk ingericht met vele fresco details. Alle hebben een woonkamer met keuken, boeren open haard, moderne verwarming, air-conditioning, vaatwasser, wasmachine en internet.

Ze bevinden zich allemaal op de eerste verdieping met panoramisch uitzicht. Beneden heeft u een tafel met stoelen. Zelfs voor mensen die liever op de begane grond zitten. Probeer het toch maar eens. De woningen zijn zo mooi. Er is voor elk appartement een tafel met stoelen onder het ruime overdekte algemene terras of in de tuin rondom het huis.

Landhuis II

De vier ruime lichte appartementen zijn smaakvol landelijk ingericht met vele fresco details. Alle hebben een woonkamer met keuken, boeren open haard, moderne verwarming, air-conditioning, wasmachine en internet.

De vakantiewoningen liggen 800 meter van het zwembad dat bij het andere landhuis ligt. Vandaar de zachte prijzen voor deze werkelijk prachtige appartementen. Naar het zwembad lopend over de onverharde boerenweg, met de fiets of met de auto. De appartementen maken dit kleine ongemak meer dan waard.

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart bij benadering:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 48UMPT

naar boven