Familie agriturismo | speeltuintje | spelletjes | Pizza avond

Familie agriturismo | speeltuintje | spelletjes | Pizza avond

~regio umbrie~

Kindvriendelijke agriturismo bij Perugia en Assisi

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk familie agriturismo tussen het mooie Perugia en Assisi met 8 ruime comfortabele boeren vakantiewoningen en een groot zwembad omgeven door maisvelden waar de rivier de Tiber doorheen loopt op weg naar Rome.

Klanten van ons zijn erg enthousiast over het leuke samenzijn met andere families met kinderen. Vriendjes snel gevonden, omdat het agriturismo leuke activiteiten organiseert: vermakelijke kooklessen en gezellige bijeenkomsten met barbecue en de woensdag pizza avond. Lekkere locale wijn proeven en de verkoop van eigen olie, groenten en eieren.

Zwemmen, spel en sport

Tafeltennis, tafelvoetbal, zwemmen, spelletjes, fietsen, schommel, visvijver en lekker groen gras voor de kids en ouder om te ravotten en voetballen met de bomen als goaltjes. Voor het grote waterplezier ligt het Trasimeno Meer op een half uurtje rijden.

Het dichtstbijzijnde restaurant op slechts 2 kilometer. Verder vlakbij paardrijden [1km], tennis [4km] en golf [10km]. Mooie fiets en wandelenpaden in de omgeving met route-beschrijvingen.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's.

Prijzen van 42UMIM

naar boven [Prijzen per week]
:
Appartement laagrest
midden01.06 - 06.07
24.08 - 28.09
hoog 06.07 - 24.08
Feestdagen
personen
Arancione,Azurro,Verde 420 490 790 4+2
Giallo,Rosmarino 370 410 590 2+2
Terrazza,Veranda 390 450 790 4
Piscina 340 380 470 2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De 8 ruime vakantiewoningen zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht met keuken, badkamer, TV, en prive-tafel en stoelen buiten.

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart bij benadering:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 42UMIM

naar boven
// -->