Kindvriendelijk | zwembad | loopafstand restaurant | Barbecue avond

Kindvriendelijk | zwembad | loopafstand restaurant | Barbecue avond

~regio umbrie~

Super kindvriendelijk agriturismo bij Citta della Pieve

kindvriendelijk agriturismo umbrie

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Super kindvriendelijk agriturismo met leuke vakantiewoningen, mooi zwembad en veel veel speelplezier tussen Citta della Pieve en Orvieto en op loopafstand van een Umbrisch dorpje met restaurant. Een heerlijke vakantie voor de hele familie!

Plezier voor de kids en papa en mama

De tuin is genieten met zon-plekken met bedjes, hangmatten en zitjes in de schaduw. Veel spelplezier voor de kids en mama en papa. Het mooie zwembad heeft hydro massage.

Een omheinde speeltuin, een voetbalveld met echte goaltjes, tafeltennis, jeux de boules, volleybal, een visvijver, zacht speelgras, tafelvoetbal, schommels, moestuin en al die speelruimte. Je kunt hier al snel vakantie vriendjes maken.

Barbecue avond

Een keer per week wordt er door de vriendelijke eigenaar voor alle families een Barbecue avond georganiseerd. Onder het genot van een wijntje en een gegrild stukje vlees elkaar beter leren kennen. Een gezellige warme Umbrische avond. Echt iets om naar uit te kijken.

Restaurant op loopafstand

Op loopafstand is er in het kleine dorpje een prima restaurant. Nog geen 5 minuten lopen :)

Schitterend gelegen in Umbrie

Dit bijzonder kindvriendelijke agriturismo heeft alleen maar positieve besprekingen door families bij de diverse vergelijkings sites en ligt op een driesprong van regio's. Umbrie, Toscane en Lazio. Ontspannen dagtrippen naar: Todi, Assisi, Spoleto, Cortona, Montepulciano, Perugia, Assisi, Orvieto en misschien zelfs Rome.

Het agriturismo verbouwt graan, olijven, mais en druiven. Je kunt de lekkere wijn en olijfolie hier kopen. Op aanvraag kun je deelnemen aan wijnproeverijen in de omgeving.

Orvieto

De geroemde witte wijn uit de streek kun je het best gaan drinken in het dichtbij en hoog gelegen Orvieto met haar adembenemende vergezichten, winkels, restaurants en gezelligheid.

Een van de mooiste steden van Italie die je eigenlijk niet mag missen. Met open mond en een ijsje in je hand kijk je naar de kathedraal en de valleien. Je vergeet er gewoon van te eten tot het op je hand smelt :).

Citta della Pieve

Citta della Pieve ligt al eeuwen wonderschoon in het heuvelachtige groene Umbrie. Sfeervol en loom in de rose namiddagzon. Ook hier leuke winkeltjes, terrasjes en restaurantjes

Dichtbij

Op wandelafstand van het agriturismo een kruidenier, een restaurant en pizzeria aan. Postkantoor, bank en treinstation op 4 kilometer.

Als je op Rome Ciampino Airport vliegt kunt je binnen ander half uur op dit bijzondere kindvriendelijke agriturismo in Umbrie zijn. Rome Fiumicino airport duurt een kwartiertje langer. Vanaf Pisa airport ongeveer tweeeneenhalf uur.

De Prijzen van 26UMSM

naar boven [Prijzen per week]
:
Appartement laag midden hoog personen
Limone, Scude, Forno 450 650 770 2+2
Torre, Fienile 550 750 900 4+0
Volta, Gallo 640 880 1130 4+2
Terrazza 690 900 1170 4+2
Diana 820 1110 1420 6+0
Loggia 840 1150 1460 6+2

Prijzen Exclusief

De kleurrijke vakantiewoningen

De appartementen zijn kleurrijk, smaakvol en gezellig ingericht. Met open haard en een eigen buiten zitje met veel privacy en schaduw. De begroeide pergola's zijn zeer sfeervolle plaatsen met schaduw om a fresco te genieten van het zonnige Umbrie.

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart bij benadering:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 26UMSM

naar boven
// -->