Kindvriendelijk | zwembad | restaurant | veel spel | Kinderboerderij

Kindvriendelijk | zwembad | restaurant | veel spel | Kinderboerderij

~regio umbrie~

Kindvriendelijk agriturismo bij Perugia en Assisi

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Prachtig kindvriendelijk agriturismo met 10 vakantiewoningen, zwembad, speeltuin, kinderboerderij en restaurant dichtbij de schitterende steden Assisi, Foligno, Perugia en Todi.

Het heeft een mooi panorama zwembad dat uitkijkt over de Umbrische heuvels met ligbedden, stoelen en daarbij een warme douche.

Kids fun!

Een speeltuin waar de kinderen heerlijk spelen en bruinen onder de warme Umbrische zon. Veel kids fun! Tafeltennis, jeux de boules baan, voetbalveld met goaltjes, kinderboerderij, prachtige speeltuin met veel toestellen, trapauto's, loopbeesten, fietsjes en aan het einde van de dag met de hele familie barbecuen terwijl de ondergaande zon alles roze kleurt.

Prachtige ligging in de natuur

In de prachtige natuur van Umbrie - het groene hart van Italie - met haar zacht glooiende heuvels met bossen, wijn- en olijfgaarden loopt de beroemde rivier de Tiber en kom je vele gezellige ommuurde middeleeuwse heuvelstadjes tegen.

Het agriturismo ligt op een heuvel en kijkt uit over de bosachtige heuvels met een stille natuur waar de hertjes en andere vriendelijke dieren zich nog op hun gemak voelen.

De mooie ligging maakt dit vakantie domein heel geschikt voor families die houden van zoete mengeling van rust, spel, lekker eten, natuur en cultuur. Hoge score bij Zoover.

Uitstekend restaurant

Het restaurant serveert maaltijden met eigen gemaakt brood en andere lekkernijen. De Umbrische keuken is zeer geliefd bij klein en groot. Voortreffelijke wijnen. Graag vooraf een tafeltje reserveren.

Fietsen, wandelen en trips

Het is een fijne wandel en fiets omgeving. Langs het zwembad liggen genieten van de relaxte rust en een dagtocht plannen naar een de nabijgelegen beroemde middeleeuwse stadjes van Umbrie.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

De Prijzen van 13UMFS

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
Accommodatie laagrest Midden 28/04-03/05
25/06-28/06
31/08-20/09
hoog 29/06-05/07
24/08-30/08
Top 06/07-23/08
Feestdagen
personen
Bilo 490 550 750 1100 2+2
Trilo 590 790 1100 1650 4+2

Prijzen Exclusief

Het Domein

Het domein heeft 3 landhuizen. In het grootste zijn 8 appartementen, elk met 1 slaapkamer. Het tweede heeft 2 vakantiewoningen met elk 2 slaapkamers en het derde is waar de vriendelijke eigenaren wonen, een paar B&B kamers en het prima restaurant.

De Vakantiewoningen

De BB Kamers

De 2 kamers 2 op de 1ste verdieping, met een tweepersoonsbed en eigen badkamer. Elke kamer beslaat zo'n 20 tot 25 m2 en in oude Umbrische stijl ingericht met antieke meubels uit 1800. Alle kamers hebben fraai zicht op de olijfboomgaard en heuvels. Op de begane grond bevindt zich een gezellige leeskamer.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantieverblijf? e-mail
code: 13UMFS

naar boven
// -->