Kleinschalig | zwembad | kinderbad | paardrijden | 8km van Strand

~regio toscane~

Kleinschalig agriturismo 8 km van strand Toscane

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig Agriturismo met 4 vakantiewoningen en mooi groot zwembad met kinderbad dichtbij middeleeuws heuvelstadje en maar 8 kilometer van de zonnige zandstranden aan de Toscaanse kust bij San Vincenzo.

Leuke strandvakantie

Kleinschalig en gezellig domein voor een heerlijke strandvakantie met de familie. Met de auto in tien minuten op het strand. Twee lieve paarden staan gebroederlijk naast het zwembad terwijl je heerlijk in het water plonst. Het mooie zwembad heeft een afgebakend ondiep kinderbad. Veel olijfbomen en citrusbomen en zacht groen gras. Er is een mooi speeltuintje en de brave hond mag ook mee.

Mooie streek

De streek is beroemd om zijn warm water bronnen waar de Romeinen en Etrusken zich al aan laafden. Mooie middeleeuwse heuvelstadjes. Veel eeuwenoude archeologische ruines van de Etrusken en de Romeinen.

Mooie omgeving om te wandelen, fietsen, paardrijden en toeren met de auto. Vanuit het nabijgelegen Piombino vertrekken veerboten naar het mooie eiland Elba. Een prachtig uitstapje.

Lekker dichtbij

Het heuveldorpje met een paar winkeltjes en restaurantjes ligt op twee kilometer afstand. Boven je ligt een prachtig eeuwenoud kasteel. Tennissen en paardrijden op ongeveer 3km van het agriturismo.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je met plezier een link naar grotere foto's van het kleinschalige agriturismo zo dichtbij het zonnige Toscaanse zandstrand.

Als je op Pisa vliegt kun je binnen een uur en een kwartier autorijden op dit kleinschalige agriturismo zo dicht bij het strand bij San Vincenzo zijn.

De Prijzen van 83TOCL

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week]
:
Type laagrest midden18/06 - 01/07
03/09 - 16/09
hoog20/08 - 02/09 top02/07 - 19/08 personen
Iris 335 539 700 777 1kamer
Erika 1015 1162 1302 1449 3kamer
Rosa 1071 1225 1372 1526 4kamer
Viola 1169 1337 1505 1673 4kamer

Prijzen Exclusief

De Vakantiehuisjes van het Agriturismo:

Alle appartementen zijn ruim en smaakvol ingericht in typisch Toscaanse stijl met houten balken plafonds en terracotta vloeren. Goed uitgeruste keuken. Wifi internetverbinding en wasmachine. Elk appartement heeft een eigen ingang en een prive buitenplaats bij de woning. Kinderbedje en kinderstoel gratis [tot vier jaar].

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 83TOCL]

naar boven