Romantische vakantiewoningen | Lucca | Strand | Forte die Marmi

~regio toscane~

Prachtige romantisch landhuisje 15 km van het strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Prachtige vakantiewoningen in landhuisje in bergdorp boven het eeuwenoude Lucca en maar 15 kilometer van de stranden van PietrasanteViareggioCamaiore en het mondaine Forte dei Marmi.

Hou je van romantiek en avontuur?

Romantiek en avontuur. Het landhuis -een uit de hand gelopen hobby van een architect- ligt in een klein dorpje en lijkt wel een kunst object. Een echo uit vorige eeuwen. Balken plafonds—aardse tinten terracotta vloeren—wit beige gekalkte muren. Antieke boeren meubelen in originele verftinten. Schilderijen—oude boeren portretten—potten—pannen. Vlakbij de stranden

Is dit werkelijk?

Je knijpt jezelf in je arm bij dit uitzicht over het dal en de in de verte glinsterende zee. Is dit werkelijk? De terrassen hebben een prachtig uitzicht en als het eerste zonnetje in de ochtend buiten op de ontbijttafel schijnt is de vakantie echt begonnen. S middags aperitieven met een wijntje en bruinen in de zon. S avonds twinkelen de lichtjes in het dal en stralen de sterren boven je. Echt heel mooi :)

Dichtbij de stranden

Half uurtje rijden van de zandstranden aan de Versiliaanse kust zoals CamaiorePietrasanteViareggio en het mondaine Forte dei Marmi.

Dagtrip naar Lucca

Ongeveer 3 kwartier rijden van Lucca— een van de mooist bewaard gebleven middeleeuwse steden van Italie— met sfeervolle winkels— restaurantjes en terrasjes.

Dagtrip naar Garfagnana

Voor gezonde wandelingen in de prachtige natuur van Garfagnana. Een nog niet door de touristen ontdekt heuvelachtig natuurgebied boven Lucca. Bergen, kastelen en middeleeuwse stadjes waar je met een glimlach rondloopt.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan komen de woningen veel beter tot hun recht.

Als je op Pisa vliegt kun je binnen 3 kwartier autorijden in dit unieke landhuis met prachtig uitzicht in de bergen en dicht bij de stranden boven Lucca zijn.

De Prijzen van 63TOCM

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
accommodatie naam met foto link* laagrest midden02.05 - 26.06
29.08 - 02.10
hoog27/06 - 28/08 personen
Penthouse Cielo 840 980 1120 2+1
apartment Boto 600 750 900 4
apartment Dela 525 600 750 4+1

Prijzen Exclusief

De sfeervolle vakantiewoningen

De Faciliteiten

Afstanden

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 63TOCM]

naar boven