Kindvriendelijk | strand | kinderbad | zwembad | Kids fun!

Kindvriendelijk | strand | kinderbad | zwembad | Kids fun!

~vakantie in toscane~

Familie agriturismo dichtbij Toscaanse strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk kleinschalig agriturismo met 7 kleurrijke vakantiewoningen en groot zwembad met apart kinderbad ligt vlakbij de Toscaanse kust onder Livorno en haar zonnige zandstranden.

Het familie gerunde agriturismo met dat heerlijke zwembad en veel kinder plezier wordt door andere families heel gunstig besproken op de diverse beoordeling sites.

Strandvakantie met snufje cultuur

Een heerlijke relax, speel en strandvakantie voor mama en papa en de kids. Kindvriendelijk en kleinschalig dichtbij zee. Spelen, zwemmen, zonnen, fietsen in de omgeving, cultuur snuiven in Volterra. Een keer in de week pizza avond met de vriendelijke eigenaren. En misschien toch ook met zijn allen op de foto onder de scheve toren van Pisa.

Avontuur

Dichtbij een ook avontuurpark waar je met de kids onder professionele begeleiding verschillende acrobatische parcoursen tussen de boomtoppen kunt afleggen. Een waar avontuur voor jong en ouder. Kinderen vanaf 1.10 meter. Er is daar ook een speeltuin en een picknick gedeelte.

Heerlijke wijn

Vlakbij liggen de wereldberoemde wijnlanderijen van Bolgheri. Als u een wijn liefhebber bent kunt u hier een van de aller lekkerste rode wijnen van Italie proeven en misschien een paar flesjes mee naar huis nemen.

Als je op Pisa Airport vliegt kunt je met de auto in een uur op deze gezellige plek vlakbij de zonnige zandstranden onder Livorno zijn.

De Prijzen van 46TOCV

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
appartement laagst laag midden hoog top personen
3 kamer 540 640 740 990 1220 4+2
2 kamer 350 470 570 790 960 2+2
1 kamer 260 350 450 550 650 2+1

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 46TOCV

naar boven