Kindvriendelijk | zwembad | kinderbad | airco | ontbijt | Restaurant

Kindvriendelijk | zwembad | kinderbad | airco | ontbijt | Restaurant

~vakantie in toscane~

Familie vakantiepark bij strand onder Grosseto

foto : Kindvriendelijk vakantiepark met restaurant aan Toscaanse kust onder Livorno

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk vakantiepark met vakantiehuisje met veranda en eigen tuintje, zwembad, kinderbad, restaurant, poolbar, 5 kilometer van het strand en ook vlakbij de vliegende flamingos in het natuurpark Argentario.

Super strandvakantie

Het ruime vakantiepark ligt dichtbij zowel vrije stranden als betaalde stranden met zonnebedden, parasols en een strandtent voor drankje, ijsje en kleine hap.

Een dagelijkse gratis Shuttle bus service heen en terug van het vakantiedomein naar het strand. In het seizoen van 09.30 to 13.00 and from 15.30 to 18.30.

Een prachtige omgeving onder Grosseto waar ook het Nederlandse koninklijke huis regelmatig haar zomervakantie viert. En met goede reden omdat naast de zonnige stranden en mooie omgeving er ook een prachtige natuurpark is waar zelfs roze flamingos leven.

Hier aan de Toscaanse kust ook oude en gezellige stadjes en net ervoor het eiland Giglio die je met de boot heel makkelijk kunt bezoeken. Een mooi avontuur dagje voor de hele familie.

Veel spel, vermaak en sport

Veel spel en sport voor de kids en papa en mama: het heeft naast het mooie zwembad en kinderbad: een grote speeltuin, voetbalveld met echte goals, ping pong, tafelvoetbal, kinderclub voor de kleintjes, 2 tennisbanen, een prima restaurant, zwembadbarretje en heel leuk een groot Opblaas spring en glij kussen.

Heerlijk met elkaar spelen en al snel vriendjes maken. Relaxen in en om het zwembad met gezellige plekjes en veel ruimte. Het ondiepe jacuzzi zwembad wordt als kinderbad gebruikt.

Prima veelzijdig restaurant met ook pizza

Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt en diner. Op het a la carte menu heb je veel keuze. Van verschillende pasta's tot hamburger, steak en everzwijn en zo dichtbij de kust heerlijke verse visjes. Diverse bijgerechten waaronder frietjes. En heel belangrijk voortreffelijke pizza's uit de houtoven.

Poolbar met ijsje, hapje en drankje

De poolbar zorgt voor een drankje, een hapje voor de snelle trek en lekkere ijsje, kopje koffie en veel meer wat het relaxen rond het zwembad elke dag tot een feestje maakt.

Dagtripjes

Orbetello en Ercole zijn sfeervolle versterkte stadjes met ver zicht over de zee. Het Guadi achtige park Il Giardino dei Tarocchi in Gravicchio is een kleurrijke beeldentuin een plezier voor jong en ouder.

Het ommuurde Tarquinia in Lazio is een prachtig stadje. De mooie Etruskische heuvelstadjes Sovana en Pitigliano bezoeken, lunchje pikken en bewonderen.

Fly & Drive

Als je op Pisa Airport vliegt kunt je met de auto binnen 2 uur rijden op de fijne vakantieplek voor de hele familie vlakbij het strand zijn. Vanuit Rome airport kun je hier binnen anderhalf uur rijden zijn. {paar daagjes Rome erbij?}

De Prijzen van 290TOCR

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
vakantiewoning laag midden midden hoog top personen
Trilo + 728 1064 1400 1778 2009 4+2
Trilo 630 966 1253 1575 1778 4+2
Bilo+ 595 910 1197 1428 1596 2+2
Bilo 483 728 987 1127 1344 2+2

Prijzen Exclusief

foto: strand aan de zuid toscaanse kust bij orbetello

De vakantiewoningen

De 24 vakantiewoningen zijn verdeeld over het groene ruim opgezette vakantiepark. Iedere woning heeft aan de voorkant een veranda met tafel en stoelen en een omheind tuintje aan de zijkant met 2 zonnebedden. Het interieur van de onderlinge woningen wijken weinig van elkaar af.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart: niet de exacte plek

foto: map kaart Familie vakantiepark bij strand onder Grosseto

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 290TOCR]

naar boven