Kindvriendelijk | zwembad | kinderbad | voetbalveld | Toscaanse kust

~regio toscane~

Kindvriendelijk agriturismo vlakbij Toscaanse kust

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk agriturismo hoog op een groene heuvel met zwembad, kinderbad, speeltuintje, voetbalveld, comfortabele boeren vakantiewoningen en dichtbij de mooie zandstranden bij Cecina, Mazzanta en Vada

Veel water en zonplezier rond het grote zwembad met kinderbad en jacuzzi dat gezellig dichtbij de vakantiewoningen ligt.

Dichtbij [vijftien autominuten] een prima restaurant met plaatselijke gerechten [verse pasta met haas of everzwijn, Toscaanse soep, biologische groenten] en voortreffelijke pizza's uit de hout oven.

Het panoramische zicht vanuit het zwembad en vakantiewoningen maakt de onverharde weg –15 minuten– naar het agriturismo de moeite waard. De mooiste zandstranden vindt je dichtbij tussen de kustplaatsjes Mazzanta en Vada.

Een strand, zon en cultuur vakantie. Spelen, zwemmen, vriendjes maken, voetballen, bocce [Italiaanse jeux de boules], zonnen, cultuursnuiven in Volterra en natuurlijk met zijn allen op de foto onder de scheve toren van Pisa.

Bij aankomst en vertrek op zaterdag kun je op het gezamenlijke terras een maaltijd krijgen voor een goede prijs. Vooraf reserveren.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto al in een uur rijden op dit panoramische kindvriendelijke agriturismo vlakbij de zandstranden onder Livorno zijn.

De Prijzen van 253TOAD

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
appartement laag midden hoog top personen
Bilo BG 450 600 850 900 4+2
Trilo BG 500 650 970 1050 4+2
Trillo EV 520 650 1000 1050 4+2
Trillo suite 570 720 1100 1190 4+2
Quadri 650 800 1200 1300 6+2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

De 15 vakantiewoningen liggen verdeeld over 2 landhuizen en zijn eenvoudige comfortabele boeren woningen. Alle appartementen hebben een overdekt privé terras of balkonterras met mooi zicht. Tafel en stoelen voor gezellig al fresco eten en drinken.

De tweekamerappartementen met loft en driekamerappartementen liggen op de begane grond rond het zwembad. Twee driekamerappartementen liggen op de eerste verdieping en hebben een balkon met prachtig uitzicht. De nieuwe tweekamerappartementen liggen een niveau lager onder het zwembad met meer privacy.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 253TOAD]

naar boven