Vakantiewoning | zwembad | restaurant | bar | winkeltje | Ontbijt

~regio toscane~

Agriturismo tussen San Gimignano en Pisa

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Agriturismo met 16 eenvoudige comfortabele Toscaanse vakantiewoningen— en zwembadgolf driving rangebroodservicebar en restaurant tussen San Gimignano, Volterra, Pisa en uurtje rijden naar de Toscaanse kust met haar zonnige zandstranden.

Het fijne zwembad met duikplank —Splash!— ligt mooi in de veelkleurige Toscaanse heuvels onder Pisa. Echt een centraal gezellig punt voor jou en de kids, zonnen, springen van de duikplank in het koel frisse water, om daarna je plaats onder de parasol weer in te nemen.

Restaurant & bar

Het restaurant is twee maal per week open en in de bar kun je heerlijke Italiaanse koffie drinken.

Brood service en winkeltje

Het agriturismo heeft een broodservice zodat u elke ochtend vers brood heeft bij het ontbijt. Ook kunt de hier biologisch geproduceerde producten kopen. Heerlijke wijn, vers fruit en voortreffelijke olijfolie.

Sportief spel en relaxen

In haar mooi omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. De driving range en oefen green nodigen uit om je eerste golf ervaringen op te doen of om je handicap aan te scherpen voor het prachtige nabijgelegen 18 holes golf domein. Sportief spel afwisselen met bruinen, zonnen en relaxen rond het zwembad.

Of een eigen villa?

Naast de vakantiewoningen zijn er twee zelfstandige villa's met ieder een prive zwembad op het grote Toscaanse domein. De gezelligheid van het agriturismo en toch je eigen privacy.

De zonnige stranden

Het ligt ongeveer een uurtje rijden van de Toscaanse kust met haar zonnige zandstranden. De mooie stranden van Castiglioncello, Mazanta en Cecina. Ga een dagje naar het witte zandstrand van Vada om foto's te nemen. Verras uw familie met een tropische foto. Het is alsof u op de Cariben stranden bent geweest.

Dichtbij

In het nabij gelegen middeleeuwse dorpje kun je de eerste levensbehoeften aanschaffen en op elke woensdag is er een gezellig marktje. In een straal van 15 kilometer zijn er zo en zo vele restaurantjes te vinden. En ja,misschien ook een foto van de hele familie onder de scheve toren van Pisa :)

Als u op Pisa Airport vliegt kun je binnen een uur op het eenvoudige maar comfortabele agriturismo tussen San Gimignano en Pisa zijn.

De Prijzen van 239TOAM

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week]
:
vakantiewoning laagrest midden28/05 - 02/07
27/08 - 16/09
feestdagen
hoog02/07 - 26/08 personen
Bilo 539 644 770 2+2
Trilo 630 707 889 4+2
Trilo+ 686 798 945 4+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De zestien vakantiewoningen liggen verdeeld over drie landhuizen. De woningen zijn eenvoudige boeren appartementen. Er zijn vier verschillende types. Elk verblijf heeft zijn eigen buiten met stoelen en tafel.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 239TOAM

naar boven