Rustig Maremma agriturismo | broodservice | zwembad | Strand

~regio toscane~

Agriturismo in Maremma vlakbij strand Toscaanse kust

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Rustig Agriturismo in de Maremma heuvels met 11 vakantiewoningen, zwembad en vlakbij een meertje, 10 kilometer van Massa Marittima en slechts 20 van de zonnige zandstranden.

Rustig gelegen in de groene heuvels met veel natuur, bossen en weiden en niet ver van een mooie Lago met veel waterplezier en een prachtige omgeving.

Groot zwembad, barbeque en broodservice

Een groot zwembad met veel speelgras eromheen en een speeltuintje voor de kinderen. Een gezamenlijke barbecue om gezellig samen met een wijntje in de hand het vlees te bereiden. Verhuur van mountainbikes om de omgeving te verkennen. In de ochtend komt de bakker langs met vers brood.

Restaurant op 2 kilometer

Een restaurant op 2 kilometer en een dorpje met de eerste voorzieningen op 6 kilometer. De vakantiewoningen liggen tien kilometer van Massa Marittima, een charmant middeleeuws heuvelstadje met restaurant, bank, winkel en andere voorzieningen.

De prachtige Stranden

Het heldere water, de zandstranden en de veiligheid is bekroond met de Europese Blauwe Vlag [internationale certificatie].

Veilig ondiep zeewater, zandstranden en de verfrissende dennenbossen. Van prive tot publiek. De mooiste stranden in de buurt zijn: Cala Violina, Torre Mozza, la Polveriera, Cala Civette, Casetta Civinini en Carbonifera.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto in een uur en 3 kwartier op dit gezellige agriturismo in de natuur vlakbij de zandstranden van de zonnige Maremma zijn.

De Prijzen van 231TOAL

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week]
:
appartement laagrest midden24/05 04/07
30/08 12/09
hoog05/07 29/08
Feestdagen
personen
Mono 300 498 594 2
Bilo 380 614 782 2+2
Trilo 550 703 915 4+2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Verdeeld over de landhuizen zijn vijf tweekamer, vier driekamer en twee studio vakantiewoningen. Alle vakantiewoningen op de begane grond hebben of een prive loggia of een terrasje. Gemeubileerd. Degene op de eerste verdiep hebben een balkon met tafel en stoelen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 231TOAL]

naar boven