Luxe | airconditioning | zwembad | prachtige tuin | Brood service

~regio toscane~

Moderne luxe vakantiewoningen bij Pisa

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Moderne luxe vakantiewoningen met airconditioning op mooie landelijke residentie met zwembad en vlakbij middeleeuws dorpje met kasteel onder Pisa op ongeveer een half uurtje rijden van de Toscaanse kust.

Zwembad en strand

Het zwembad met zonneterras ligt in de goed verzorgde groene tuinen van de voormalige boerderij met olijfbomen en wijngaarden. Ongeveer een half uur rijden van de Toscaanse kust met haar zonnige zandstranden. De stranden aan de natuur gebieden naast Pisa of de wat meer gecultiveerde stranden onder Viareggio.

Dichtbij restaurant

In het 1 kilometer verderop liggende middeleeuwse dorpje met kasteel een restaurant, pizzeria, bank, winkel en andere voorzieningen. In een straal van 15 kilometer zijn er meer gezellige restaurantjes te vinden. Op 1 kilometer een supermarkt.

Scheve toren van Pisa

En ja, zo dichtbij, wilt u toch ook een foto met de hele familie onder de scheve toren van Pisa? Het prachtige Florence is ongeveer drie kwartier rijden. Door de gunstige ligging kunt u de vele prachtige middeleeuwse steden snel bereiken [zie afstanden].

Het kasteel

Om het middeleeuwse dorpje zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Het kasteel is zeker een bezoek waard. Het ligt hoog en kijkt ver uit over de vallei van de Arno. Op een mooie dag uitzichten tot aan Volterra en de Toscaanse kust van Leghorn.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen een half uurtje op mooie vakantieplekje tussen Volterra, Pisa en de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 225TOCC

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
vakantiewoning laag midden hoog personen
Bilo+ 595 735 910 4
Trilo 805 945 1155 4+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De vakantiewoningen liggen verdeeld over twee landhuizen. De woningen zijn nieuw en luxueuze ingerichte appartementen. Alle hebben airconditioning en verwarming.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 225TOCC]

naar boven