Kindvriendelijk | dichtbij strand | restaurant | ontbijt | Fiets paradijs

~regio toscane~

Wandel & fiets agriturismo 20 km van Toscaanse kust

toscaanse strand met mountainbike vakantie in de maremma

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk Maremma Agriturismo met restaurant en 5 landhuizen met elk een zwembad aan de voet van een mooi middeleeuws heuvelstadje en maar 25 minuten rijden naar de zonnige Toscaanse stranden en vlakbij een mountainbike paradijs.

Relaxen, zonnen en lekker fit blijven.

Biken, wandelen, hardlopen, in shape blijven, zwemmen en relaxen. Met de kinderen genieten van een vakantie met veel beweging, spel, watervertier aan het strand en rond het zwembad.

Het agriturismo bestaat uit een groot weids domein met 5 zwembaden, waarvan 1 indoor. Prachtige bewegwijzerde wandelpaden van verschillende niveaus. Heerlijke hardloop- en wandelroutes in een mooie omgeving. Paardrijden in de Maremma is in vrijheid rijden in de uitgestrekte natuur.

Relaxen, zwemmen, zonnen en fit blijven. Wellness, sauna, bubbelbaden, massagebehandelingen, indoor zwembad en een fitnessruimte

Fiets paradijs

Het is een Fietsparadijs. Een unieke omgeving om te mountainbiken. Sportief zijn, van de natuur genieten en bruinen aan het strand. Neem uw eigen fiets mee of huren een goed exemplaar van het agriturismo. U kunt met een gids op pad. Een prachtig avontuur. Of rustig aan fietsend met het hele gezin en uitpuffen rond het zwembad, in de sauna of aan het strand.

Kids & parents fun!

Voetballen met de kids op het voetbalveld met echte goals, er is ook een speeltuintje. Vlakbij is een AcquaVillage Water Park met water, glijbanen en speel plezier. Ook een Amusements park -50km- voor kinderen in Marina di Castagneto met talloze attracties. Zo dichtbij de zonnige zandstranden..

Prima restaurant

Het restaurant serveert lekkere Toscaanse gerechten knus bij de open haard of al fresco onder de warme Toscaanse avondhemel op het terras uitkijkend over de Maremma vallei en boven je de twinkelende lichtjes van het middeleeuwse heuvelstadje.. Ontbijt en Diner. Lekker dichtbij de vakantiewoning.

Mooie avontuurlijke dagtrips

Vlakbij ligt Piombino voor een avontuurlijke dagtrip met de boot -de kids love it- naar het prachtige eiland Elba. Bezoek Siena of een van de vele schattige dorpjes in je directe omgeving. Met sprankelende namen als: Volterra, Vetulonia, Populonia. Marktjes, Restaurantjes, terrasjes en leuke Italiaanse specialiteiten winkeltjes.

Als u op Pisa vliegt kunt u binnen anderhalf uur autorijden op dit heerlijke vakantie domein vlakbij het strand zijn.

De Prijzen van 184TOIC

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
Type laagrest midden11.03 - 16.06
26.08 - 29.09
hoog17.06 - 21.07
19/08 - 25/08
top22.07 - 18.08
2persoons 602 700 756 882
3persoons 840 924 1029 1176
4persoons 1120 1232 1372 1568
6persoons 1680 1848 2058 2352
8persoons 2240 2464 2744 3136

Uitgebreide Informatie appartementen in pdf formaat:
Agriturismo aan Toscaanse kust vlakbij Follonica. [184TOIC]

Prijzen Exclusief

De Landhuizen met vakantiewoningen

De appartementen zijn eenvoudige, maar comfortabele Toscaanse boeren vakantiewoningen met houten balken en stenen muren. Verdeeld over 5 landhuizen op een groot wijds domein onder aan de voet van een sfeervol middeleeuws heuvelstadje.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 184TOIC

naar boven