Bij Toscaanse kust onder Livorno | loopafstand dorpje | Veel kids fun!

Kindvriendelijk | vlakbij strand | loopafstand dorpje | Veel kids fun!

~vakantie in toscane~

Kindvriendelijk vakantiepark 20 minuten van strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk ruim opgezet vakantiepark voor families met vakantiewoningen, zwembad, kinderbad, veel kids fun en vlakbij de zandstranden onder Livorno, op loopafstand van dorpje.

Dorpje met 4 restaurants 5 minuten lopen

Een prachtig groot domein -9000 m2- dichtbij -auto 20 min- de stranden en maar 5 minuten lopen van een leuk Toscaans dorpje zodat je makkelijk met elkaar een ijsje, kopje koffie, stukje pizza scoort, terrasje pikt, een restaurantje [4 restaurants waaronder een pizzeria en een osteria] bezoekt en naar de winkel voor wat kleine boodschappen.

Zon en vakantievriendjes

In de grote tuinen kun je heerlijk rondwandelen, plekjes ontdekken, veel spelplezier vinden, nieuwe vakantie vriendjes maken en 's avonds met elkaar barbecuen en met een wijntje genieten van weer een zonnige dag. Het park kijkt uit over de vallei en in de verte de blauwe glinsterende zee waar de stranden wachten.

Land, strand en zee

Elke dag bruinen, het warme strandzand tussen je tenen, relaxen en kastelen bouwen. Prima omgeving ook voor liefhebbers van watersporten -zwemmen, zeilen, windsurfen-. Sportief fietsen of wandelen in de bossen en over landweggetjes.

Spelen, sporten, plonsen en bruinen

Spelen in de speeltuin- een ontmoetingsplaats van kinderen : tafeltennis, tafelvoetbal, jeu de boules boce baan en een glijbaan. Een vijf-a-side voetbal veldje met echte goaltjes, tennis, basketbal, volleybal en natuurlijk het lekkere zwembad met ook een kinderbad voor de kleinere kids.

De zon, een ligstoel, een tijdschrift of een boek en dan met een plons even afkoelen in het water-terwijl de kinderen volledig zijn opgegaan in hun spel.

Dagtrips Toscane

Dagtochten naar het prachtige Toscane. Siena, Lucca, Pisa. Maar ook naar San Gimignano, Volterra, Massa Marittima, Suvereto, Casale Marittimo, Bolgheri. En vanuit Piombino met de boot naar het wonderschone eiland Elba.

Als je op Pisa vliegt kun je binnen een uur autorijden op deze leuke plaats vol kinderplezier vlakbij het strand aan de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 168TOVE

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
Type laag midden hoog top personen
Trilo 581 770 1036 1246 4+2p
Bilo 441 525 735 896 2+2p
  • top seizoen : 18/07 - 22/08
  • hoog seizoen : 04/07 - 18/07 en 22/08 - 29/08
  • midden seizoen : 30/05 - 04/07 en 29/08 - 05/09
  • laag seizoen : 25/04 - 30 - 05 en 05/09 - 03/10

Prijzen Exclusief

Vakantiewoningen

De 30 vakantiewoningen zijn verschillend van inrichting en liggen in de villa of in de bijgebouwen. Ruime eenvoudige maar comfortabele boerenwoningen. Met een goed uitgeruste keuken, telefoon, satelliet-tv, kluis en haardroger.

Bilo : tweekamer appartement voor maximaal 4 personen. Een woonkamer met een keuken en een slaapbank voor twee personen, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

Trilo : driekamer appartement voor maximaal 6 personen. Een dubbele slaapkamer, een aparte slaapkamer, twee badkamers en een woonkamer met een keuken. twee extra bedden kunnen worden bijgeplaatst in de woonkamer of de slaapkamer.

In de tuin van de Villa zijn twee nieuwere gebouwen met appartementen en nog een gebouw aan de overkant van het weggetje.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 168TOVE]

naar boven