Toscaanse kust | 5 km vh Strand | speeltuin | voetbalveld | Kinderbad

Toscaanse kust | 5 km vh Strand | speeltuin | voetbalveld | Kinderbad

~vakantie in toscane~

Kindvriendelijke Agriturismo aan de Toscaanse kust

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk Agriturismo met 14 vakantiewoningen, zwembad, kinderbad, voetbalveld, speeltuin en maar 5 kilometer van de Toscaanse kust met haar mooie zandstranden onder Livorno.

Het is een populaire bestemming voor de hele familie, kindvriendelijk en zo vlak aan de stranden is zeldzaam, reserveer alsjeblieft bijtijds.

Relaxed zwemmen en zonnen

Lekker relaxen en zonnen rond een van de twee zwembaden. Eentje is speciaal voor de kinderen. Wel is het kinderbad niet speciaal bestemd voor de allerkleinsten. De diepte is 60 cm, dus let op: zwem-armbandjes meenemen.

Super voor de kids

Het is hier super voor de kinderen: vlakbij het strand, speeltuin, voetbalveld met echte goals, tafeltennis, veel speelterrein en veel kinderen om vriendjes mee te maken.

Ontbijt, wijn en welkom

Er is elke ochtend behalve zondag een broodjes service, ook gratis Wifi, een receptie-winkeltje om heerlijke wijn en zelf gemaakte olijfolie en pasta te kopen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst krijg je een handig gratis welkomstpakket.

Families die er al hun vakantie gevierd hebben zijn blij tevreden en geven het kindvriendelijke vakantiedomein 5 km van het strand hele hoge waarderingen bij de diverse vergelijkingswebsites.

Fiets en stranden

Het agriturismo heeft gratis fietsen voor groot en klein. Ontspannen fietsen of wandelen over de rustige landweggetjes. Of gezellig met de hele familie op de fiets naar het strand. Het dichtbij gelegen Pinotina strand heeft ook een speeltuintje.

Verras uw familie thuis met een leuke foto. Ga een dagje naar de stranden van Vada met haar witte zand en groene water. Het is alsof u op de Cariben bent geweest.

Dichtbij

Het vakantiedomein ligt 5 kilometer van een leuk kustplaatsje met supermarkt, bank, bar, terrasjes, restaurants en andere voorzieningen. Het domein zelf heeft een gratis waskamer.

Avontuurlijke dagtrips Toscane

Dagtochten naar het prachtige Toscane. San Gimignano, Volterra, Massa Marittima, Suvereto, Casale Marittimo, Bolgheri. En vanuit Piombino met de boot naar het beroemde eiland Elba.

Fly & Drive

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen een uur rijden op dit kindvriendelijke agriturismo op 5 kilometer van het zonnige zandstrand zijn.

De Prijzen van 143TOLP

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
woning laagst laag midden hoog top personen
Redi 650 800 900 1060 1370 4
Olivi,Eucalipti,Lecci,Carraia 450 600 690 940 1170 4
Oleandri,Pannocchie 450 600 690 940 1170 4
Cipressi,Acacie 400 550 640 880 1070 2+2
Allori,Gelsomini 400 550 640 880 1070 2+2
Frutteto,Girasoli,Spighe 350 450 530 775 970 2+2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Het gastvrije vakantiedomein heeft 11 tweekamer appartementen en 3 driekamer appartementen. Het zijn eenvoudige en comfortabele woningen met allen een eigen prive buitenplaats. Op de 1ste verdieping een gazebo met tafel en stoelen in de tuin. Op de begane grond een overdekt prive terras met tafel en stoelen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 143TOLP]

naar boven