Moderne vakantiewoningen | Sauna&Turksbad | Restaurant | Ontbijt

~regio toscane~

Kleurrijke vakantiewoningen dichtbij Maremma kust

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig landhuis op vakantie domein in de Maremma met moderne vakantiewoningen, een uitstekend restaurant en maar een half uurtje rijden van de Toscaanse kust en haar zonnige stranden.

In 2014 opnieuw gerenoveerd. Het domein oogt dan ook fris en fruitig. Grote goed onderhouden groene tuinen met een verfijnde kalme sfeer. Een mooi zwembad, sauna en Turks bad.

Binnen een kinderspeelkamer en elke vakantiewoning heeft in het mooie parkje een prive buiten met tafel en stoelen. De vakantieappartmenten zijn modern, smaakvol, kleurrijk en gezellig.

Het restaurant

Het restaurant waar ook de locals komen eten schotelt u een heerlijke maaltijd met een goede wijn voor uit de Maremma streek. Van Siciliaanse vis tot verse pasta en Maremma Wild zwijn met appels. Betaalbaar en lekker.

Op de fiets boodschappen

In de ochtend met de gratis city bike naar het dorpje dichtbij voor een kopje koffie, een ijsje, de krant en een paar kleine boodschappen. De city bike heeft een kinderstoel, een kinderhelm en een mandje. Een fijne fietstocht met de kids.

De mooie Maremma

Het landgoed ligt tussen twee natuurparken en dichtbij strand. De Maremma is een prachtig gebied. Winkelen in het oude centrum van Grosseto. Inspirerende dagtrips in deze mooie omgeving. Neem bijvoorbeeld de boot vanuit Piombino naar het betoverende eiland Elba.

Castiglione della Pescaia

Of bezoek het prachtige versterkte vissersstadje Castiglione della Pescaia met de onder haar uitgestrekte zandstranden. Thuisgekomen uitpuffen in de sauna, het turks bad en een plons in het zwembad.

Vlakbij het domein loopt een spoorlijntje. Maar laat je niet weerhouden. We zijn er zelf een volle week geweest en vonden het jammer om weg te gaan. Het treintje is te horen, maar ons heeft het niet gestoord..

Als u op Pisa vliegt kunt u binnen twee uur autorijden op dit sfeervolle kleinschalige vakantie domein vlakbij de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 138TOLS

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
vakantiewoning laag midden hoog personen
Papone 1050 1330 1750 5
Soprano* 980 1190 1680 4
Scritto*,Sottone 910 1120 1540 4
Bill - Plato* 525 770 1050 2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Charmante appartementen met elk een eigen ingang en buitenruimte in de tuin voor gezellige al fresco diners onder de warme Toscaanse hemel. Vaatwasmachines [behalve in appartement Platano, Billi en Pippo]. Op het gehele domein en in alle vakantiewoningen Wifi internet.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 138TOLS]

naar boven