Rustig agriturismo | zwembad | kinderbad | strand | Brood service

Rustig agriturismo | zwembad | kinderbad | strand | Brood service

~vakantie in toscane~

Familie agriturismo onder Pisa dichtbij stranden

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Agriturismo met 12 vakantiewoningen met zwembad, kinderbad, broodservice en maar 15 kilometer van de zonnige Toscaanse zandstranden ligt vlakbij de mooie kuststad Castiglioncello en 3 kilometer van een heuvelstadje.

Een grote tuin met veel spel avontuur en vele schaduwrijke zitjes, hangmatten, eettafels en stenen barbecues. Heerlijke om een strandvakantie af te wisselen met dagtrips naar het mooie Toscaanse binnenland en de gezellige kustplaatsjes.

Stranden

Je hebt een grote keuze uit verschillende stranden, zowel natuurlijke stranden, als betaalde stranden met ligbedjes en parasols. Maar 20 minuten rijden en je staat met je tenen in het warme zand. De brede zandstranden en boulevards met winkels en restaurantjes liggen langs de Toscaanse kust. Ook het mooie strand van Mazzanta ligt dichtbij.

Ontbijt

Elke ochtend een heerlijk ontbijt met vers brood en croissants zonder dat je het agriturismo hoeft te verlaten. Ook verkoop van eigen wijn, olijfolie en kruiden.

Dichtbij

In bos met zijn pijnbomen, mediterrane struiken en heesters is het heerlijk joggen en wandelen. Restaurant pizza en winkels liggen op ongeveer 3 kilometer in een middeleeuws heuvelsstadje. Paardrijden en tennissen op 10 kilometer. Golfbaan op 30 kilometer.

Een strandvakantie combineren met dagtochten naar bijvoorbeeld Florence, Pisa en Lucca. Vanaf Livorno kunt u ook de boot nemen naar de Toscaanse eilanden Elba en Capraia.

Foto's in Vada en Pisa

Verras je familie thuis met leuke foto's. Ga een dagje naar het witte strand van Vada om een paar foto's te nemen. Het is alsof u op de Cariben stranden bent geweest. Ook een leuk dagje uit en binnen een uurtje rijden is de scheve toren van Pisa. Een uitgelate foto voor het familie album ;)

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u binnen een uur op dit rustige agriturismo vlakbij de zandstranden van de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 118TOSG

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
huisje laag midden hoog top personen
Trilo+ 700 910 1120 1470 4+4
Trilo 635 840 1105 1340 4+2
Trilo 560 770 1015 1190 4+2
Bilo plus 455 560 770 980 2+2
Bilo 385 490 665 875 2+2

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 118TOSG]

naar boven