Villa | Montepulciano | Zwembad | Familie | Groep vrienden

~regio toscane~

Villa in de heuvels boven Montepulciano

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Mooie Toscaanse villa met zwembad op een van de panoramische groene heuvels boven Montepulciano met schitterend zicht over haar vallei.

Het geroemde Montepulciano is slechts tien minuten met de auto. De steden zoals Pienza, Monticchiello, Montalcino en Cortona zijn gemakkelijk bereikbaar. De villa heeft alle moderne faciliteiten en is een heerlijke plek voor een inpirerende vakantie met uw familie of vrienden.

Het Landgoed

Het landgoed produceert zijn eigen wijn en olijfolie en onder de villa is het mogelijk om de wijnkelder met zijn eikenhouten vaten te bezoeken, waar u kunt proeven van de wijn en de extra vergine olijfolie.

Op verzoek een geleid bezoek aan Montepulciano met wijn en extra vergine olijfolie proeverij in hun eigen winkel in het historische centrum, evenals een bezoek aan een plaatselijke "pecorino kaas" fabriek.

De Prijzen van 50TOPD

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
Accommodatie laagrest midden3 juni - 1 Juli
23 dec - 31 dec
hoog 1 juli - 26 august personen
villa € 2500 € 3100 € 3600 10

Prijzen Exclusief

De Villa

Op de begane grond is er een lounge met open haard en een goed uitgeruste keuken die leidt naar een extern prieeltje voor al fresco dineren. Verder zijn er nog drie grote slaapkamers elk met eigen en-suite badkamer en onafhankelijke deuren die leiden naar een terras met prachtig uitzicht op de vallei.

Op de eerste verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers met eigen badkamer en een terras met uitzicht op de vallei. Het fraaie zwembad is geplaatst in een panoramische positie. Veel genieten in en om het huis.

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 50TOPD

naar boven