Kindvriendelijk | in leuk stadje | zwembad | speeltuin | Florence

Kindvriendelijk | in leuk stadje | zwembad | speeltuin | Florence

~vakantie in toscane~

Kindvriendelijk in leuk Chianti stadje onder Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk vakantiedomein met 14 vakantiewoningen, zwembad midden in een heel gezellig Chianti dorpje met op loopafstand winkeltjes, restaurantjes en terrasjes.

In de mooie grote tuin met veel groen gras ligt het zwembad omring door terras, parasols en vele lig- en strandstoelen. Het sociale trefpunt van het domein, waar voldoende ruimte is om je eigen plekje te vinden en te genieten van zon, rust en de spelende kinderen. Of iets verder de tuin in van een boek, ipad of tijdschrift.

Kids & Parents fun

Veel spelplezier voor de kids en papa en mama. Tafeltennis, voetbal en biljart. Wandelen en fietsen. Prachtige dagtrips naar de beroemde Toscaanse steden en schilderachtige Chianti dorpjes. Dichtbij dorpjes als Radda, Greve, Castellina en het altijd lonkende Florence. Met de gehele familie een vakantie in het rijke Chianti leven.

In het Chianti stadje

Het domein ligt vlakbij het gezellige centrale marktplein. Op loopafstand van de restaurants, cafes, winkeltjes, een glas wijn, stuk pizza en een ijsje. Mooie rustige tuin met zwembad en een wijngaard. Gazebo's, barbecues, hangmatten en de speeltuin voor de kinderen.

Gezellig samen winkelen. Snuisteren in de speciaalzaken. Wijn, salami, ham en broodjes kopen. Genieten op het sfeervolle marktje en lekker eten in een van de restaurantjes op loopafstand van je vakantiewoning.

Na een wandeling of fietstocht een ijskoud biertje of een goed glas Chianti drinken op een van de terrasjes terwijl je achter over geleund geniet van de sfeer en de flanerende mensen.

Stadjes, wandelen & fietsen

Tussen Florence en Siena en ook in de buurt van beroemde steden zoals: Certaldo, San Gimignano, Monteriggioni en vele anderen. Wandelen, paardrijden en fietsen in mooie Chianti landschap.

Wandelroutes starten vanuit het dorp voor een mooie tocht in de omringende groene heuvels van de betoverende Chianti. Je kunt deel nemen aan georganiseerde mountainbike tochten, koken of aardewerk lessen en vele andere activiteiten afhankelijk van het seizoen.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen een uur en 3 kwartier op dit kindvriendelijke vakantiedomein midden in het Chianti dorpje net onder Florence zijn.

De Prijzen van 75TOAP

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2020 per week][altijd laagste prijsgarantie]
:
appartement laag midden hoog personen
Quadri 980 1120 1260 6+2
Trilo 840 980 1120 4+2
Bilo 595 665 735 2+2
kamer 455 490 525 2

Prijzen Exclusief

 • zwembadhandoeken 3 per/stuk
 • Prijzen Inclusief

  De Vakantiewoningen

  Omschrijving vakantiewoningen in Chianti dorpje in pdf formaat:
  Vakantiewoningen in leuk Chianti dorpje

  Het zijn eenvoudige, maar comfortabele boeren woningen. Ieder een buiten terras aan het appartement, of een prive-ruimte in de tuin of een terrasje bij het zwembad. Voor meer informatie zie link hier net boven naar het pdf document.

  De Faciliteiten

  Afstanden

  Locatie op de kaart:

  klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
  vakantiewoning in {Google Maps}

  Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? E-mail [code: 75TOAP]

  naar boven
  // --> // -->