Rustig | vlakbij Chianti dorpje | zwembad | Panoramische uitzichten

Rustig | vlakbij Chianti dorpje | zwembad | Panoramische uitzichten

~vakantie in toscane~

Rustige Borgo vlakbij leuk Chianti stadje

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalige rustige Borgo met 8 vakantiewoningen en zwembad ligt panoramisch op een heuvel boven het leuke wijndorpje Greve in Chianti met haar gezellige winkeltjes en restaurantjes.

Een panorama zwembad kijkt uit over de kilometers voortrollende Chianti heuvel met de wijngaarden waar deze voortreffelijke wijn van gemaakt wordt. De karakteristieke boerenwoningen hebben een mooi uitzicht over dit uniek stuk Toscane.

Borgo net boven Greve in Chianti

Een drie kilometer boerenweg brengt je naar naar boven waar deze unieke Borgo in de Chianti al eeuwen staat te pronken. Beneden je ligt het mooie en gezellige Greve in Chianti. Een kleine wandeling naar beneden [15 minuten].

De terugweg is een wat grotere uitdaging. [30 minuten]. Met een gewone auto is het 20 minuten omrijden. Met een terreinwagen bent u in vijf minuten in dit levendige Chianti dorpje. Een bijzondere plek om te zijn.

Gezellige Chianti streek

Kronkelend van heuvel naar heuvel tussen de bossen, wijngaarden en olijfbomen naar nabijgelegen charmante wijndorpjes met restaurantjes, gezellige terrasjes en winkeltjes.

Lekker lunchen, wijn proeven en genieten van de blauwe hemel en zon. Mooie dagtrips naar de Chianti dorpjes en kunststeden van Toscane zoals Siena, San Gimignano en Florence.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto in anderhalf uur bij deze mooie oude Borgo met comfortabele vakantiewonigen in de Chianti zijn.

De Prijzen van 56TOCM

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week 2022]
:
appartement laag rest midden20/05- 10/07
15/08 - 25/09
hoog
11/07 - 14/08
personen
Balcon,Ruota,Stalla,Frantoio 490 560 630 2+1
Pigne,Tinaia 560 630 700 2+2
Camino 700 770 840 4
Frontino 980 1120 1260 4+3
Cottage 1070 1200 1380 4+1

Prijzen Exclusief

De Vakantiehuisjes

De vakantiewoningen zijn boerenhuisjes die traps gewijs omhoog lopen. Ieder met zijn eigen ingang en met een a fresco patio met parasol, stoelen en tafel.

De inrichting is een eenvoudige landelijke maar comfortabele Toscaanse stijl met sfeervolle houten balken plafonds en rode cotta stenen vloeren. De huisjes en het buiten terras hebben een heel mooi zicht over de Chianti heuvels.

De Faciliteiten

Afstanden

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 56TOCM

naar boven
// -->