Moderne luxe vakantiewoning | zwembad | jacuzzi | Lopend Montalcino

~regio toscane~

Luxe vakantiewoningen in prachtig heuvelstadje Montalcino

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Luxe moderne vakantiewoningen met zwembad, tuin, jacuzzi in het prachtige middeleeuwse Toscaanse stadje Montalcino met haar charmante straatjes, winkeltjes en restaurantjes.

Wat een prachtige plek net onder de muur van het middeleeuwse Montalcino op loopafstand van het historische centrum met al haar gezelligheid en schoonheid.

Winkelen, lekker eten, terrasjes doen, in een van de vele wijnwinkeltjes proeven met een hapje erbij, mensen kijken en sfeer snuiven. Het heuvelstadje kijkt werkelijk prachtig uit over het Toscaanse platteland in de vallei onder je.

Zonnen in de tuin en verkoeling in het zwembad. Lekker in het turkse bad, de jacuzzi, glaasje wijn erbij, buiten eten onder de gazebo en genieten van het mooie uitzicht.

En dan de vakantiewoningen : luxe modern design, parketvloer, grote glazen deuren en veel licht. Hedendaagse kunst en fotografie die de de ruimtes allure en originaliteit geven. Toen ik er was wilde ik hier meteen blijven wonen.

In de tuin samen met elkaar dagtrips plannen naar een de vele andere interessante dorpjes en stadjes in dit super gebied van Toscane. Naar San Quirico d'Orcia, Pienza, Montepulciano of Siena. En misschien zelfs een dagje aan het strand bij Grosseto [uur rijden].

Vind je het ook zo mooi :) . We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je echt hier naartoe wil gaan.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto in twee uur op deze zo bijzondere plek met luxe moderne vakantiewoningen in Montalcino zijn.

De Prijzen van 48TOSA

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per twee personen per week]
:
accommodatie laagrest hoogapril Ė october
feestdagen
personen
Ridel 1320 2095 2/6 *+4
Bruno 930 1230 2/4 *+2
Silves, Canava 750 1065 2
Basilo 600 865 2

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Faciliteiten

Afstanden

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 48TOSA

naar boven