Luxe | zwembad | loopafstand dorpje met restaurant | San Gimignano

~regio toscane~

Luxe agriturismo loopafstand van Chianti dorpje

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig agriturismo met 8 luxe grote vakantiewoningen in de betoverende Chianti heuvels tussen San Gimignano en Volterra en op loopafstand van een Toscaans dorpje met een prima restaurantje.

Het ruime zwembad ligt op een heuvel en een zacht briesje houdt de warmte weg onder je parasol en op je ligbed zo vlakbij het verkoelende water. Lezen, mijmeren en wegturen over de voortrollende Chianti heuvels onder je..

Wandelend naar het dorpje

Het is een rustig en sfeervol domein met veel ruimte en prachtig uitzicht over de kleurrijke vallei. Op loopafstand -maar 500 meter- van een Toscaans heuveldorpje met restaurantjes, supermarktje, bar, een cappucino, een ijsje, stuk pizza en een krantenkiosk.

Wandelend de krant halen en een goede caffe drinken en tegen de middag terug voor een aperitivo. En net voordat je in het plaatselijke restaurantje of lekker 'thuis' gaat eten kleurt de ondergaande zon alles goudroze.

Prachtige dagtrips

Het ligt midden in Toscane en dichtbij prachtige steden zoals Florence, Siena, Volterra, San Miniato en San Gimigano. Maar ook het hooggelegen middeleeuwse dorpje Certaldo welke je met de funicolare [tram omhoog :) ] kunt bezoeken.

Grotere foto's

Heb je al op een van mooie ruime vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Fly & Drive

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto al binnen een uur op dit prachtige agriturismo zo vlakbij een leuk dorpje tussen San Gimignano en Volterra zijn.

De Prijzen van 32TOVS

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
vakantiewoning laag midden hoog personen
Convivio 690 890 990 2
Orcia 690 890 1090 3+0
Scuola 890 1050 1490 4
Etrusco-Limonaia-Granaio 890 1290 1590 4+1
Raffaello* 990 1290 1790 4+1
Belvedere 1090 1190 1690 6

Prijzen Exclusief

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Mooie, luxe en ruime vakantiewoningen met prive terras, wifi, vaatwasser, oven [niet raffaello], koelkast met vriezer en een koffie machine. Airconditioning in Scuola, Raffaello en Belvedere

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 32TOVS

naar boven