Kleinschalig en vriendelijk | zwembad | rustig | mooi uitzicht

~regio toscane~

Agriturismo in de heuvels net onder Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Gastvrij rustig agriturismo met zwembad, mooie schone vakantiewoningen met een kleurrijk gevoel voor detail en een verbluffend uitzicht over de Chianti heuvels tussen Siena en Florence.

Kleinschalig en rustig

Andere families geven het een hoge waardering bij de diverse recensie websites. Een heerlijke vakantieplek voor families met kinderen. Gastvrij, vriendelijk, ontspannen rustig, speels en fijne lichte atmosfeer.

Florence en meer..

Het mooie eeuwenoude Florence is hier maar 20 minuten vandaan en heel veel leuke kleine stadjes in directe omgeving met marktjes en ook street food events. Heel levendig en gezellig. Verderop de beroemde Chianti stadjes en pittoreske dorpjes met terrasjes, restaurantjes en winkeltjes.

En zeker ook het hooggelegen middeleeuwse dorpje Certaldo welke je met de funicolare [trammetje omhoog] kunt bezoeken. Mooi avontuur. De kids love it!

Gezellige aperitivo met zijn allen

Een keer per week in het hoogseizoen organiseert ze een gezamenlijk aperitivo met lekkere hapjes voor alle gasten. Een klein feestje voor jong en oud. Het draagt nog meer bij aan de gemoedelijke sfeer hier op deze mooie plek in Toscane.

Op verzoek wordt er ook een wijn en olie proeverij georganiseerd. Er is verder op loopafstand een wijnboerderij en kaas boerderij die je kunt bezoeken en natuurlijk proeven ;)

Een beetje Zen :)

In deze rustige omgeving is het heerlijk ontspannen: het niets moet alles mag gevoel. Om dat gevoel nog meer tot je door te laten dringen kun je een Shiatsu en Voet massage aanvragen. Je ondergaat het lekker ontspannen liggend in comfortabele kleding. Na de behandeling lijk je wel een beetje te zweven ;)

Bibliotheek in opbouw

Als je thuis nog een fijn boek hebt liggen, kun je dat doneren aan de kleine groeiende bibliotheek. Je schrijft er een mooie opdracht in en laat iets van jezelf achter voor een ander die dezelfde taal leest. Mooi idee toch?

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per e-mail een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen 1 uur op dit gastvrije kleinschalige agriturismo in de Toscaanse heuvels onder Florence zijn.

De Prijzen van 284TOLV

naar boven [Prijzen 2019 per week alles inclusief]
:
appartement laag midden hoog personen
Noce 590 630 660 4+0
Olivo * Melo 590 630 650 2+1 * 3+0
Verbena 650 670 690 5+0
Vite * Quercia 650 700 730 4+1

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Zes hele mooie comfortabele boeren vakantiewoningen in het vroegere klooster met zoveel gevoel voor kleur en detail. Door veel liefdevolle aandacht en werk heeft elke woning wel iets bijzonders. Prachtige vergezichten over het beroemde Toscaanse heuvellandschap vanaf het buitenterras of balkon terrasje.

Vraag om de grotere foto's want die vertellen het echte verhaal.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik op vierkantje in groene balk boven kaart voor grote kaart [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 284TOLV]

naar boven