Zwembad | kinderbad | tennis | voetbal | fitness | wijnbar | Ontbijt

~regio toscane~

Agriturismo met veel spel en luxe tussen Arezzo en Siena

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Sportief en ruim agriturismo met 10 super comfortabele vakantiewoningen, 3 prive villa's, groot mooi zwembad, kinderbad, whirlpool, tennisbaan, voetbalveld, fitness gym, turks bad, wijnbar en iedere ochtend een lekker ontbijt.

Veel spel en ralaxed genieten

Het is lekker relaxen rond het mooie grote zwembad met jacuzzi omgeven door zacht groen speelgras. Samen met de kids zwemmen, wandelen, moderne fitness zaal, hardlopen, partijtje tennis, fietsen of een potje voetbal op de five-a-side football pitch met echte goaltjes. The kids love it!

Kinderbad

Het whirlpool gedeelte van het zwembad is voor de kids een kinderbad. Het is ondiep en een leuke plek voor de kleine kids om te spelen met papa en mama in een lekkere stroom van waterbellen.

Lekker ontbijt en wijnbar

Je kunt iedere ochtend goed beginnen met een Continental ontbijt en het middags wordt deze plek omgetoverd tot wijnbar met terras waar je onder de parasol loom nagenietend van de dag een heerlijk wijntje kunt drinken.

Dichtbij Toscaans dorpje

10 minuten rijden van een leuk Toscaans dorpje met winkeltjes, terrasjes, kopje koffie, ijsje en restaurants. Hele lekkere pizza en steak te krijgen. Vele uitstekende Osteria's met betaalbare goede wijnen in de direkte omgeving.

Dagtrips

Leuke uitjes naar de dichtbij liggende Toscaanse steden zoals Arezzo, Siena en ook Florence. Of met de auto de Chianti verkennen via haar kronkelweggetjes over de met wijngaarden begroeide heuvels. Waartussen talloze leuke dorpjes met gezellige restaurantjes om voortreffelijk te lunchen.

Luxe winkelen

Een dagje luxe winkelen in de omgeving met factory-outlets van Dolce en Gabbana, Prada en Gucci. Voor prachtige leren tassen en accessoires gaat je naar Cuoieria Fiorentina. Arezzo is heerlijk winkelen, ijsje eten, lunchen en genieten van de middeleeuwse straatjes en hippe winkels. Vraag aan de receptie naar alle mogelijkheden. En dan natuurlijk de pareltjes Siena en Florence.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze prachtige luxe vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen 2 uur op dit ruime sportieve agriturismo tussen Arezzo en Siena zijn.

De Prijzen van 269TOPC

naar boven [Prijzen per week 2018]
:
appartement laag midden hoog top personen
Villa Capriolo 1330 1530 1980 3000 8
Villa Falco * Villa Volpe 1225 1410 1830 2700 6
Istrice * Lepre 1120 1290 1680 2450 6
Cinghiale * Lupo * Poiana * Scoiattolo * Merlo 840 960 1230 1800 4
Riccio * Donnola 630 810 960 1280 2+1
Tasso 600 660 840 1225 2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De ruime vakantiewoningen met een Toscaanse landelijke uitstraling, airconditioning en goed uitgeruste keukens met oven en vaatwasser, een eetgedeelte, badkamers met douche of bad.

foto : agriturismo bij Arezzo met voetbalveldje, tennisbaan, fitness en ontbijt

Slaapkamers met uitstekende bedden,airconditioning en anti mug horren. Ieder een prive terras of tuintje .

Drie prive villa's met eigen tuin en veel privacy. Voor 6 tot 8 personen.

Hieronder de beschrijvingen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 269TOPC]

naar boven