Verwarmd zwembad | kinderbad | speeltuintje | jacuzzi spa |

Verwarmd zwembad | kinderbad | speeltuintje | jacuzzi spa |

~vakantie in toscane~

Kindvriendelijk agriturismo tussen Florence en Siena

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk kleinschalig en rustig agriturismo met 3 boeren vakantie woningen— een luxe prive cottage— een ontbijt— een verwarmd zwembad— jacuzzi— een kinderbad en speeltuintje in de prachtige driehoek van Arezzo, Siena en Florence.

Relaxte super vakantie

De vakantiewoningen liggen vlakbij de zwembaden in de goed verzorgde tuinen. Rond het grote verwarmde zwembad met duikplank en kinderbad heeft elk appartement een gazebo met ligstoelen. Een fijne schaduwplek om te relaxen, lezen, tijdschrift of iPad te browsen terwijl je geniet van de in het water spelende kinderen en het prachtige Toscaanse heuvel landschap.

Water en speel plezier

Het verwarmde zwembad nodigt ook uit om lekker 's avonds te gaan zwemmen met de kinderen. De bruisende jacuzzi spa waar je voldaan van een mooie vakantiedag, al bubbelend, de kinderen in bed, nippend aan een Vino Santo samen na kunt genieten.

Speeltuintje en limonade, lekker ijsje

Vlakbij het zwembad in het groene gras een leuk speeltuintje met schommel, wipwap en glijbaan. Daarnaast een cabana om comfortabel de kleinsten in de gaten te houden. Relaxed een glaasje Chianti wijn te drinken, en bijkletsen met een andere gast.

De super vriendelijke eigenaar —knappe man ;)— verkoopt zijn eigen wijn die voortreffelijk is. Verder lekkere ijsjes, snacks, limonade en huis gemaakte cake. Mjammie :)

Het agriturismo is 20 ha groot met uitgestrekte Chianti wijngaarden, olijfgaarden en bossen. Heerlijk het agriturismo terrein wandelend of per mountainbike verkennen.

Relaxte dagtrips met trein

Op ongeveer 5 kilometer ligt een treinstation die je op eenvoudige wijze naar Florence, Siena of Arezzo brengt. Geen gestres over parkeerplaatsen of in de war geraakte GPS systemen. Relaxed en centraal in de stad aankomen en genieten van deze prachtige eeuwenoude steden met vele winkeltjes terrasjes en voortreffelijke restaurantjes.

Als je op Pisa Airport vliegt kunt je met de auto binnen een uur en 3 kwartier op dit rustige comfortabele agriturismo tussen Arezzo, Siena en Florence zijn.

De Prijzen van 260TOCP

naar boven [Prijzen per week]
:
vakantiewoning laagrest middenmei - juni - oktober hoog juli - augustus - september en feestdagen personen
Tinaia, Cigliere, Serraglio 693 833 1043 2+2
Prive cottage Fienile 1190 1590 1995 6

Prijzen Exclusief

* op aanvraag

naar boven [Prijzen per week]
:
suite laag28/03 - 04/04
10/10 - 19/12
midden11/04 - 27/06
29/08 - 10/10
hoog04/04 - 11/04
27/06 - 29/08
personen
Suite standard 89 p/dag 109 p/dag 129 p/dag 2
Suite superior 99 p/dag 119 p/dag 149 p/dag 2

Prijzen Inclusief

De Vakantiewoningen

De 3 sfeervolle comfortabele boeren vakantiewoningen en de mooie ruime prive cottage hebben een keuken, verwarming, muggen horren en televisie en op aanvraag airconditioning.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 260TOCP]

naar boven
// -->