Chianti agriturismo | dichtbij Siena | Restaurant | zwembad | kookles

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

~regio toscane~

Kleinschalig wijn agriturismo met zicht op Siena

slideshow image

Chianti agriturismo met tien vakantiewoningen en restaurant tussen de uitgestrekte wijngaarden met zicht op het als een parel in de zon flonkerende eeuwenoude Siena.

Het mooie Siena en de Chianti

Siena ligt maar vijf kilometer van hier. Ook vlakbij de charmante Chianti dorpjes met vele winkeltjes, lekkere restaurantjes en zonnige buitenterrasjes. En dan het wonderschone Siena vanuit je appartement zien liggen. Of je hebt mooi uitzicht op de Chianti wijngaarden uitgestrekt in de sfeervolle Toscaanse heuvel vallei.

Restaurant

Tegenover het zwembad ligt het restaurant met terras. Onder de pergola genieten van een heerlijk ontbijt of diner in het zonnige buiten met verse Toscaanse landelijke producten. Veel sfeer en uitstekend eten en lekkere Chianti wijnen.

Vraag de kookles aan en leer zelf een paar van deze heerlijke gerechten te bereiden. Vraag ook om een wijnproeverijtje en daal met de eigenaar af in de sfeervolle wijnkelder om de voortreffelijke hier geproduceerde Chianti wijnen te proeven.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u binnen twee uur op dit mooie Chianti wijn agriturismo op een steenworp van Siena zijn.

De Prijzen van 25TOFC

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
Appartement laag09/01 - 30/03
03/11 - 28/12
hoog31/03 - 02/11
Kerst Nieuwjaar en Pasen
Feestdagen
personen
1 slaapkamer 770* 1050* 2+2
2 slaapkamer 980 1400 4
Kleine villa 1120 1680 4+2

Prijzen Exclusief

Ontbijt en Diner

Halfpension: ontbijt, diner-aperitief en 3 gangen inclusief wijn van het huis voor 30 euro per persoon, 18 euro voor kinderen tot 10 jaar en voor baby's tot 3 is het gratis. Ontbijtbuffet 12,00 euro per persoon en 8,00 euro per kind tot 10 jaar oud en voor een baby tot 3 is het gratis.

De Vakantiewoningen

Op het Chianti wijndomein zijn vier landhuizen omgetoverd tot comfortabele vakantiewoningen. Sfeervolle Toscaanse stijl met terracotta vloeren, plafonds met houten balken en kleurrijke kalk muren.

Allemaal een eigen toegang en terras met uitzicht over het Toscaanse landschap met cipressen, glooiende heuvels met de Chianti wijngaarden en /of het in het zonnetje glinsterende Siena.

Mogelijkheden

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier:[ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 25TOFC]

naar boven