Kleinschalig | zwembad | ontbijt service | speeltuin | Grote woningen

~regio toscane~

Rustig kleinschalig agriturismo bij Montepulciano

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig agriturismo met 12 grote Toscaanse vakantiewoningen, zwembad— mooie kleurrijke tuinen in de heuvelachtige Val d' Orcia bij Montepulciano op de 3sprong van het prachtige ToscaneUmbrie en Lazio.

Het ruim opgezette agriturismo ligt schitterend in de glooiende Toscaanse vallei van Val d' Orcia. Met groot zwembad om te zwemmen, zonnen, relaxen en te genieten van een rustige omgeving.

Rust en gezellige middeleeuwse plaatsjes

Er is een speeltuin en Italiaans jeux de boules— Boce. Fietsen, wandelen en toeren met de auto in de directe omgeving van deze plek op de driesprong Toscane, Umbrie en Lazio.

Vele gezellige middeleeuwse plaatsjes als Pienza, Montepulciano, Cittą della Pieve, San Quirico d'Orcia en natuurlijk Siena met haar vele hippe winkels, restaurantjes en terrasjes.

Prachtige omgeving

Val d'Orcia, een van de mooiste stukken van Toscane, met glooiende heuvels, akkervelden tot aan de horizon en vele schattige pittoreske dorpjes. Niet ver van de prachtige Crete Senesi net onder Siena. Ravijnen, zonnige heuvels en dan opeens lieflijk groen met hier en daar een boerderij en een meertje met lammetjes ernaast.

Als je op Pisa vliegt kun je met de auto binnen twee en half uur op dit rustige Toscaanse agriturismo bij Montepulciano zijn. Op Rome Airport twee uur.

De Prijzen van 224TOBG

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
appartement laagapril, mei, juni
september, oktober
hoogjuli en augustus personen
2 slaapkamer 900 1050 3+2
2 slaapkamer 1100 1300 4+2
3 slaapkamer 1300 1600 5+2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Het lijkt net een klein dorpje in de heuvels met prachtige tuinen. In de landhuizen grote ruime vakantiewoningen in originele Toscaanse landelijke sfeer— stijl Arte Povera. De inrichting is traditioneel— eenvoudig— comfortabel.

Terracotta tegels en eikenhouten balken plafonds. Allemaal een vaatwasser, satelliet tv en satelliet internet [geen dsl].

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 224TOBG]

naar boven