Kleinschalig | leuke dieren | zwembad | restaurant | Broodservice

~regio toscane~

Agriturismo met restaurant onder Siena

foto : Agriturismo Crete Senesi onder Siena

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig Toscaans agriturismo met veel schaapjes en 6 vakantiewoningen, zwembad en restaurant ligt in het schitterende natuurgebied Crete Senesi heuvels onder Siena.

Mooi zwembad met duikplank in groene tuin met zacht gras en voldoende ligstoelen en parasols voor alle gasten. Heerlijk bruinen, relaxen en genieten van de warme Toscaanse zomerdagen.

Leuke dieren

De boerderijdieren zijn elke dag een klein feestje voor de kinderen. De schommel en de duikplank zorgen voor spel en plezier en aan de bar wacht er een ijsje.

Heerlijke natuur

Neem je fototoestel mee. Je bent midden in het natuur landschap van de Crete Senesi waar je soms op een andere planeet waant. Ravijnen, heuvels met kunstige structuren, dan opeens weer lieflijk groen, schaapjes, lammetjes en hier en daar een een boerderij met een meertje ernaast.

Dagje in het prachtige Siena

Een uitstap naar het middeleeuwse Siena met haar vele winkeltjes, voortreffelijke restaurantjes, terrasjes en eeuwenoude cultuur. Aan de voet parkeer je in een van de vele garages en een roltrap brengt je naar het oude centrum. Rond snuisteren, ijsje eten, lunchen, aperitivo en wandelen door de eeuwenoude straatjes met vele ambachtelijke winkeltjes.

Val d 'Orcia

Niet ver van Val d'Orcia, ook een van de mooiste stukken van Toscane, met glooiende heuvels, akkervelden tot aan de horizon en vele schattige pittoreske dorpjes.

Leuke Dagtrips

Bezoek de mooie stadjes Montalcino, Pienza, Bagno Vignoni, Montepulciano en geniet van twee van de mooiste gebieden van Toscane. De Crete Senesi en Val d'Orcia.

Restaurant

Het restaurant en bar met terras ligt op enkele meters van het agriturismo. Ontbijt en 's avonds diner. De kok komt van Sardinie. Dus een lekker Sardijns Toscaans maal.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto in twee en half uur op dit gezellige agriturismo in de Crete Senesi onder Siena zijn.

De Prijzen van 194TOVG

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week] :
appartement laagrest middenmei,juni, september hoogjuli, augustus en feestdagen personen
Melograno, Papavero 528 636 732 2
Ginestre, Glicine 576 696 864 3
Bianco 780 948 1044 4
Verbena 888 1056 1320 6
Kamer 396 456 528 2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Eenvoudige, maar comfortabele boerenwoningen in Toscaanse landelijke stijl. Er is een ruime keuken met een vier-pits fornuis en een grote koelkast met een diepvries gedeelte. De badkamer heeft een douche, toilet en bidet.

Alle appartementen hebben een eigen buitenterras met tafel en stoelen. TV en WIFI internet aanwezig.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 194TOVG]

naar boven