Zwembad | fietsen | restaurant | ontbijt en diner | 20 km Florence

~regio toscane~

Authentiek wijn agriturismo met restaurant bij Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Wijn agriturismo op maar 20 kilometer van Florence met boeren vakantiewoningen, prive villa, zwembad en restaurant, ontbijt, lunch, kookcursus en wandelpaden door de groene Toscaanse heuvels en wijngaarden.

Een vakantie tussen de wijngaarden. Hier proef je nog de echte agriturismo sfeer zoals een wijn tenuta werkt en vriendelijk gastvrij is. Met Florence zo dichtbij dat je het nu eens echt een paar keer goed kunt bekijken.

Met trein naar Florence

Vlakbij Florence met haar vele winkels, terrasjes, restaurantjes, musea en eeuwenoude kerken, bruggen en huisjes. 10 minuten met de auto naar het trein station. Parkeren. En vandaar binnen een kwartiertje in het hart van Florence. Geen files, geen parkeerproblemen. Florence..

Wandelen en relaxen op de wijn tenuta

Verken wandelend het grote wijn domein. Vele wandelpaden, zonplekjes, picknick plekjes, verkoelende zwembad en een meertje waar de kwakende eendjes wonen.

Heerlijk eten in het restaurant

Het restaurant is dagelijks 's avonds geopend van Juni tot September en is een gezellig trefpunt waar je voortreffelijk kunt eten met mooi zicht door de grote ramen over de omliggende Florentijnse heuvels. Een mooie keuze uit authentieke Toscaanse gerechten met een heerlijk wijntje erbij.

Een kookcursus

De kookcursus is een gezellig samenzijn. En je steekt echt wat op. Met zijn allen kokkerellen en het resultaat als lunch eten. Of doe de wijntoer : bezoek de wijngaarden, de kelders en proef voortreffelijke wijnen. Afsluitend een diner.

Dagtrips

Florence maar ook vele, vele mogelijkheden in deze mooie omgeving. Binnen een half uurtje rijden bent je in het geboorteplaatsje van Leonardo da Vinci. Een dagje uit naar het mooie omwalde Lucca en de toren van Pisa is een leuk avontuur met de kinderen.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen 1 uur op dit ruime wijn agriturismo tussen de wijnranken en dichtbij Florence zijn.

De Prijzen 2019

naar boven [Prijzen van 180TOSV per week]
:
appartement laag midden hoog personen
Prive Cottage 660 1100 1250 4
Rhighe*Cavalli 660 1100 1250 4+2
Adriano*Trifo*Bello 610 950 1100 4
Bambi 470 760 900 2+2
Rosa 410 650 720 2+1

Prijzen Exclusief

Villa + prive zwembad laagrest midden28 Maart - 26 Juni
29 Aug - 16 Oct
hoog23 Dec - 8 Jan
27 Jun - 28 Aug
personen
per week 2400 4200 4900 16+2

De vakantiewoningen

Het zijn eenvoudige comfortabele boeren vakantiewoningen verspreid over de ruime Wijn Tenuta met veel authentieke sfeer en een heerlijk buiten.

foto: Wijn agriturismo met zwembad, restaurant en kookcursus 20 km van Florence

Foto: prachtig authentiek wijn domein met zwembad, restaurant en vakantiewoningen

De Villa

Voor een groter gezelschap [16+2] is er de mooie vrijstaande villa met prive zwembad in de eigen grote tuin met prachtig uitzicht over de vallei.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 180TOSV]

naar boven