Kindvriendelijk agriturismo | rust & cultuur | Arezzo | Zwembad

Kindvriendelijk agriturismo | rust & cultuur | Arezzo | Zwembad

~regio toscane~

Wijn agriturismo in de heuvels boven Arezzo

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig kindvriendelijk wijn agriturismo met 8 vakantiewoningen, groot zwembad met duikplank en kinderbad in de Toscaanse heuvels net boven de middeleeuwse stad Arezzo.

Het wijn agriturismo ligt tussen de door zon beschenen groene wijngaarden in de heuvels net boven Arezzo. Heerlijke plek voor families die houden van de rust van de natuur en de historie, hippe winkels en het plezier van een eeuwenoude stad.

Groot zwembad en kids fun

Het ruime zwembad met kinderbadgedeelte is maar liefst 17 meter lang en omgeven door vele ligstoelen en chaise longues. Met een duikplank :) Een speeltuintje, tafeltennis en het uitgestrekte agriturismo heeft vele plekken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Het grote zwembad heeft onderwaterverlichting zodat u ook heerlijk 's avonds kunt zwemmen onder de sterren.

Wandelen, joggen en relaxen

In de uitgestrekte bossen en op de vele prachtige paden kunt je wandelen, joggen of fietsen. Er zijn bewegwijzerde wandelpaden. Fietsverhuur aanwezig. Hier en daar hangen heerlijk luie hangmatten en er staan schommelstoelen om met boek of tijdschrift te relaxen. Ieder vind er wel zijn plekje

Arezzo

Het mooie middeleeuwse Arezzo [moeilijk om hier niet iets te kopen] met in haar historische centrum vele winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. De straten dalen en stijgen en mengen een sfeer van historie en hippe allure. Heerlijk flaneren, ijsje eten, glaasje witte wijn op terras, cultuur snuiven en voortreffelijk eten. Een keer per maand een grote antiek markt.

Cortona

Een avontuurlijke dagtrip naar het hooggelegen oud Etruskische stadje Cortona. Met haar oude muren, museum, kunstschatten, terrasjes, lekkere restaurantjes en leuke middeleeuwse straatjes en steegjes. Prachtige vergezichten over de Chiana vallei en het Trasimeense meer.

Barbecue

Je kunt groenten en fruit nemen uit biologische tuin en de boomgaarden. Er is een grote barbecue en grill. Brandhout voor de barbecue en de open haard.

Wijnproeverij

Een avond per week is er een proeverij van de wijnen van het agriturismo gecombineerd met de lokale specialiteiten oa kaas, jam en vleeswaren. Heerlijk en gezellig.

Value for money

Onze gasten vinden de prijs kwaliteitsverhouding hier heel erg goed. De familie die hier al generaties lang wijn verbouwt zijn met gepaste afstand vriendelijk en behulpzaam.

Als u op Pisa vliegt kunt u binnen 2 uur autorijden op dit kindvriendelijke agriturismo bij Arezzo zijn.

De Prijzen van 153TOBC

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
appartement laag midden hoog top smk* personen
Maria, Lina 350 500 650 800 60 2+2
Roberta 450 550 720 850 60 2+2
Anastasia,Alessia 490 590 750 890 80 5+1

Prijzen Exclusief

Klik hier voor meer informatie over de Vakantiewoningen. In pdf formaat:
Vakantiewoningen in Agriturismo in de groene heuvels van Arezzo [153TOBC]

De Vakantiewoningen

Alle vakantiewoningen hebben een vaatwasser [behalve Roberta].

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 153TOBC]

naar boven
// -->