Prachtig zwembad hydromassage | fitness gym | tafeltennis | Ontbijt

~regio toscane~

Luxe authentiek agriturismo tussen Siena en Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Authentiek agriturismo met 9 ruime boeren vakantiewoningen, prachtig zwembad, vijf sterren service met warme gastvrijheid, een vleugje kunst en heel dichtbij Florence in het hart van de Chianti Classico.

Het lijkt wel een klein dorpje met verschillende oude boerenwoningen. Het stamt uit de 15de eeuw. Een magische Toscaanse atmosfeer met veel sfeer, kunst en service voor een verfijnde vakantie tussen de wijnranken.

5 sterren service

Elke ochtend een Continental Breakfast in de Taverne of in je eigen ruime Toscaanse boerenwoning. En elke dag je appartement schoongemaakt [behalve zondag]. Een vriendelijke warme 5 sterren service op een authentiek wijn agriturismo in de Chianti met om de hoek het lonkende Florence.

Een heerlijk zwembad en meer :)

Een prachtig zwembad met hydro massage, grote groene grasvelden voor de kinderen, mountainbikes om samen de omgeving te verkennen, een professionele fitness met Technogym, wandel en hardlooppaden, een solarium en hydromassage baden. Wifi internet over het hele domein. Elke ochtend een heerlijk ontbijt.

Dichtbij Florence en de sfeervolle Chianti dorpjes

De prachtige ligging in de Chianti zorgt er voor dat je vanuit hier makkelijk de beroemde Toscaanse steden kunt bezoeken. Florence om de hoek. San Gimignano en Siena in drie kwartier. Volterra en Lucca in een uur.

Onder je liggen de Chianti dorpjes met haar gezellige winkeltjes, terrasjes en vele voortreffelijke restaurantjes. Zoals mijn favoriet het prachtige stadje Castellina in Chianti.

Fantastische wijn drinken

Het agriturismo maakt uitstekende wijnen variërend van een eenvoudige Chianti tot spumante, witte wijn en fantastische Chianti Classico Riserva. Een selectie staat in uw appartement. Redelijk geprijsd. Gebruik graag aanstrepen. De hier geproduceerde olijfolie is een tractatie: subtiel en mild.

Kunst

Jaarlijks verblijven uitgenodigde kunstenaars gratis op het mooie domein op de voorwaarde dat ze een kunstwerk achterlaten. Vandaar dat je naast kunstenaars in hun zwembroek ;)) ook regelmatig kunstwerken in de appartementen en in het mooie vakantiepark tegenkomt.

Als je op Pisa vliegt kun je binnen 1 uur en een kwartier autorijden op dit authentieke wijn agriturismo zo dichtbij Florence zijn.

De Prijzen van 152TOLL

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
appartement prijs- personen
Ambascia, Poppe, Clarabella, Balestro 1247 2
Frantoio 2255 5
Dimora 2646 4
Brighella 3276 7
Royal Cottage Balestro 4523 6

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het luxe agriturismo heeft 8 self-catering appartementen in antieke authentieke boeren Toscaanse stijl. Warme gastvrije vijf sterren service. De originele boerenwoningen zijn zeer ruim en comfortabel, met hoge eikenhouten balken plafonds en klassiek Toscaanse boeren antiek.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 152TOLL]

naar boven