Chianti wijn agriturismo | dichtbij Florence | met Restaurant

~regio toscane~

Agriturismo met restaurant dichtbij Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Agriturismo met 7 Toscaanse boeren vakantiewoningen, zwembad, uitstekend restaurant en prachtig uitzicht op de Chianti heuvels dichtbij Florence.

Het wijn agriturismo ligt op maar 5 kilometer afstand van een middeleeuws heuvelstadje met een mooi oud kasteel, een kerkje, gezellig pleintje en winkels, pizza, ijsje, kopje koffie, enoteca en restaurants.

Mmmm.. wijn :)

Heerlijke wijnen en olijfolie wordt hier met veel liefde en aandacht gemaakt. Bij aankomst staat een gratis fles op je te wachten. Wat een goden wijnen. Je hoort hier dan ook regelmatig een kurk ploppen. Een fles, twee glazen, twee stoelen en de ondergaande Toscaanse zon achter de Chianti heuvels. Mmmm..

Restaurant, bar en winkeltje

Witte en rode Toscaanse IGT, Chianti DOCG, Chianti Montespertoli DOCG en Chianti Montespertoli Riserva DOCG. Deze super wijnen en olijfolie kun je gelukkig ook proeven tijdens de maaltijden in het restaurant, in de bar of kopen in het winkeltje van het agriturismo.

Pizza avond

Een keer per week is er een gezellige pizza avond. Uit de houtoven worden krokante oh zo lekkere pizza's getoverd en gezamenlijk vergezeld van een wijntje opgegeten.

Spel en speel en ontdek

Voor de hele familie tafeltennis, boce de Italiaanse jeux de boules, volleybalveld en een kinderspeelweide. En zo lekker dichtbij de lonkende kroonjuweel Florence.

San Gimignano, mooie Chianti dorpjes, maar ook vlakbij het hooggelegen middeleeuwse dorpje Certaldo welke u met de funicolare [tram omhoog] kunt bezoeken is een heerlijk avontuur. De kids love it.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen een uur en een kwartier op dit prachtig agriturismo dichtbij Florence zijn.

De Prijzen van 132TOFG

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
appartement laag rest midden 27/05 - 30/06
26/08 - 22/09
hoog01/07 - 25/08
Feestdagen
personen
2kamer 480 690 890 2+2
3kamer 620 840 1040 4+2

Prijzen Exclusief

Prijzen Inclusief

De Vakantiewoningen

Het Chianti wijn agriturismo heeft 7 appartementen. Het zijn eenvoudige, maar comfortabele en sfeervolle Toscaanse boerenwoningen. Bij aankomst staat er een lekkere fles wijn op je te wachten.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 132TOFG]

naar boven