Kinderparadijsje | creatieve kids fun | zwembad | tennis | Restaurant

Kinderparadijsje | creatieve kids fun | zwembad | tennis | Restaurant

~vakantie in toscane~

Kinderparadijsje voor families onder Florence

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Een kleinschalig kinderparadijsje onder Florence met vier vakantiewoningen en familiekamers en een hele speciale kinder formule. Het heeft een prachtig zwembad, een restaurant met aparte kindertafel en kinder menu.

De eigenaresse is super creatief en organiseert vele kinderactiviteiten voor groot en klein. Voor jong en ouder een feest.

Bijzonder sfeer

Echt een gezellig samenzijn met een familiare spontane sfeer waar veel mag en [bijna] niets moet. Na een dag van eigen of gezamelijke activiteiten hoef je alleen maar aan tafel te schuiven in het uitstekende restaurant.

In het hoogseizoen kun je hier alleen terecht op halfpension of volpension basis. Maar dat maakt het juist zo bijzonder. Doordat de kinderen zoveel plezier met elkaar hebben trekken ook de ouders naar elkaar toe.

Veel spel, creativiteit en superlol

Na een dag van veel spel en creativiteit eten de kids met elkaar aan een aparte tafel de kindermaaltijd. Een bijzondere ervaring. Overdag kun je pottenbakken, knutselen, tekenen en kleuren, pizza maken, dansen, zingen, theater, voetballen, tennissen, vriendjes maken en andere superlol.

En natuurlijk het heerlijke zwembad voor veel zon en waterplezier. Voor de allerkleinsten is er in de zomermaanden een plastic badje.

Vakantiepret met elkaar

En als de kinderen zich zo vermaken kunnen ook papa en mama zich met een gerust hart overgeven aan een relaxte, bijzondere vakantie zo dicht onder Florence. De leuke activiteiten van de eigenaresse en haar vriendelijke 'crea' hulpen spelen in op de leeftijd van jong en ouder.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto binnen een uur op dit kinderparadijsje onder Florence zijn.

De Prijzen van 131TOGP

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen]
:
vakantiewoning half pension prijs per week personen
2 slaapkamer 2380 4
3 slaapkamer 3570 6

Inclusief

Inclusief de speciale formule: Elke dag voor de hele familie het lekkere ontbijt en het gezellige avondeten met de aparte Kids tafel met kindermenu. En..

Al het drinken de wijn limonade bij het eten is inbegrepen. En ook de dagelijkse leuke kinder activiteiten zijn daarbij inbegrepen. Al onze gasten zijn super enthousiast over deze sfeervolle gezellige vakantie. De kinderen zeggen zeker ja :) .

De Vakantiewoningen

De familiekamers zijn klein, intiem en licht. Allen met badkamer en geschikt voor 2 of 4 personen. De appartementen zijn hieronder beschreven. De inrichting is een gezellige kleurrijke mix van boeren Toscaanse en moderne stijlen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 131TOGP

naar boven
// -->