Toscane | Vakantiewoningen | Zwembad | Wandelen | Mountainbiken

~regio toscane~

Mooie vakantiehuisjes in Garfagnana

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Twee mooie boeren vakantiehuisjes met zwembad op een hooggelegen berghelling met vergezichten over het prachtige Toscaanse natuurgebied Garfagnana.

Zicht over de vallei en heuvels die zijn bezaaid met dorpjes en enorme bossen kastanje-, eiken- en pijnbomen. Hier kunt u een actieve vakantie combineren met ontspannen relaxen bij het zwembad en dagtochten naar eeuwenoude stadjes.

Of een uitstap naar de ommuurde stad Lucca. Een van de mooiste bewaard gebleven middeleeuwse steden van Italie. Cultuur, winkels, restaurantjes en gezellige terrasjes.

Ontdek de natuurpracht van Garfagnana met lange wandelingen direct vanuit uw thuisbasis. Langs de hellingen van de Alpen of de Apuane Appennino. Mountainbiken, speleology en canyoning. Vraag de eigenaar om informatie. Hij is een liefhebber.

De eigenaar is gespecialiseerd in mountainbike tochten, wandeltochten, canyoning en speleology. U kunt bij hem met uw kinderen een veilige mountainbike cursus volgen. Zeldzaam mooie bergtochten maken langs paden, riviertjes, oude boerderijtjes, in de steek gelaten vervallen huisjes. Van tijd tot tijd aangenaam verrast door zwevende adelaren, schichtige vossen en ander prachtige wildlevende dieren.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto binnen anderhalf uur bij deze vakantiewoning in een van de mooiste natuurgebieden van Toscane zijn.

De Prijzen van 126TOLM

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week]
:
vakantiehuisjes laag04ja - 12april
27sep - 20dec
midden12april - 17mei
13sep - 27sep
hoog17mei - 28jun
30aug - 13sep
top28jun - 30aug personen
I en II 750 900 1000 1295 4

De Vakantiehuisjes

Twee onafhankelijke vakantiewoningen op de begane grond. Elk appartement heeft twee slaapkamers, badkamer, eetkamer met keuken voorzien van vaatwasser, magnetron, lcd-televisie en radio-cd speler.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte om in de zomer a fresco te eten en 's avonds te genieten na de barbecue met een glas wijn in de hand van een mooie zonsondergang boven de bergen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 126TOLM

naar boven