Zwembad | kinderbad | restaurant | ontbijt & diner | Kookcursus

~regio toscane~

Luxe Borgo bij Siena met zwembad en restaurant

foto: luxe borgo bij Siena met restaurant en zwembad

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Luxe Borgo bij Siena met grote vakantiewoningen, restaurant, zwembad, kinderbad, kookcursus en airconditioning. In de gouden driehoek: Florence, Siena en Arezzo. Schoonheid, rust, lekker eten en een goed glas wijn.

Dagtripjes naar de schilderachtige heuveltop dorpjes van de Chianti zoals Castellina in Chianti, Greve in Chianti en Radda in Chianti met hun heerlijke restaurantjes, winkeltjes en terrasjes. En ook naar de beroemde grotere stadjes van Toscane zoals Siena, San Gimignano, Volterra en Florence.

Uitstekend restaurant, lekker eten en takeaway

Het restaurant is de hele week open om a la carte te eten. Drie dagen in de week traditionele Toscaanse menu's a 35 euro per persoon. Kinderen een aangepast menu met korting. Je kunt terecht voor ontbijt, takeaway light lunch en diner. Een gezellige centrale sfeervolle plek van de Borgo.

Vele andere restaurants en pizzeria's in deze mooie omgeving van de gouden driehoek Florence, Siena en Arezzo

Dagelijks voortreffelijk ontbijt

Wat een gezellige start van een nieuwe vakantiedag! Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Het wordt geserveerd van 8 tot 10:00 op het zonnige bovenste panoramisch terras -of in onze overdekte eetzaal- en bestaat uit: vers gebakken croissants en brood, een warm gerecht (ie scrambled eggs, omeletten, pannenkoeken ...)

Verder vleeswaren en kazen, verse groenten (bijvoorbeeld tomaten, komkommer of andere seizoensgebonden), muesli, cornflakes en ontbijtgranen, jam en chocolade crème en honing, koekjes, krijg je thee, verse koffie, melk, cappuccino en espresso en verse vruchtensappen.

Een serieuze en gezellige kookcursus

Uitstekende kookcursussen, variërend van een halve dag tot een week lang op niveau Toscaans leren koken. De lessen worden op aanvraag georganiseerd.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen 2 uur en een kwartier op deze leuke Borgo met een vleugje luxe vlakbij Siena zijn.

De Prijzen van 114TOCC

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
appartement laag25.03 - 30.06
23.08 - 04.11
hoog01.07 - 28.08 personen
Francesco 1020 1200 2
Torre - Giorgio - Nico 1660 1950 4
Gio, Ferdi 1785 2200 4
Cottage Caterina 2040 2400 4
Villa Locanda 3230 3800 8

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn grote ruime Toscaanse vakantiewoningen met een vleugje luxe : Airconditioning, vaatwasser, oven. Uitstekende bedden waar je heerlijk op slaapt.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 114TOCC]

naar boven