Trullo kleinschalig vakantiepark | bij strand | zwembad | onder Bari

Dichtbij strand | zwembad | kinderbad | airco | | restaurant | Ontbijt

~ vakantie in apulie ~

Vakantie in een Trullo in Puglia dichtbij strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig Trullo vakantiepark met 4 luxe comfortabele vakantiewoningen, een prive terras, groot zwembad en duikplank ligt centraal in Puglia bij Alberobello, Monopoli, Polignano a Mare, Martina Franca en de zandstranden tussen Bari en Brindisi.

Als je op Bari of Brindisi vliegt ben je hier al in een uurtje rijden. Een bijzondere Trullo strandvakantie met de hele familie in de hak van Italie. Het ligt een half uur van de stranden en heel dichtbij Alberobello.

In een cirkel van ongeveer 15 minuutjes rijden heb je vele restaurantjes, een osteria en pizzeria's. Supermarkt en winkeltjes. Barretjes met koffie en een lekker ijsje.

Trullo land vlakbij Alberobello

Het vakantiepark ligt midden in Trullo land en maar 10 kilometer van het beroemde Alberobello. Het stadje ligt tegen een heuvel met schattige straatjes met alleen maar witte trulli. Heel bijzonder om te zien. Alberobello is dan ook een door Unesco beschermde omgeving.

De witte Stad Martina Franca

De prachtige witte stad Martina Franca met haar oude centrum en met haar beroemde muziekfestival: Della Valle d'Itria. 's Nachts, vooral in het weekend, komt de stad tot leven. Talloze families flaneren met elkaar door de straten. Eten en drinken op de terrasjes en restaurantjes. Heerlijke sfeer.

Monopoli aan zee

Dichtbij het prachtige vissersplaatsje Monopoli waar je het gevoel krijgt dat de toeristen nog de bezienswaardigheid zijn. Op haar vismarktje liggen de meest mooie dieren uit de zee. Het heeft een charmant haventje met gekleurde bootjes en de verweerde koppen van de vissers. Op de vestingsmuren staan oude kanonnen gericht op zee.

De schone Itria vallei met mooie stadjes

Maar meer prachtige stadjes in de Itria vallei en net daarbuiten. Kijk beneden bij de Afstanden. Daar staan interessante aanbevelingen. Zoals de ondergrondse grotten van Castellana, het Polignano a Mare strand, Ostuni en Locorotondo. Het is een prachtig uniek land om te ontdekken.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's, omdat je dan zeker weet dat je hier naartoe wilt gaan.

Fly & Drive

Als je op Bari Airport of Brindisi Airport vliegt kun je met de auto in ongeveer een uur voor je eigen Trullo vakantiehuisje met terras staan.

De Prijzen van 16APTF

naar boven [Prijzen 2020 per week ]
:
woning laag midden hoog top personen
Prive villa met zwembad 200 m2 2900 3200 4200 4900 8
Trullo Gerbera 1000 1200 1700 2200 5+0
Trullo Orchidea 950 1100 1500 2000 4+0
Glicine 900 1000 1300 1900 3+2
Camelia 750 800 1000 1300 2+0

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn gerestaureerde comfortabele stenen landhuisjes met vloerverwarming en een eigen buitenterras. Ieder huis heeft voldoende privacy. De inrichting is eenvoudig in een authentieke boeren stijl.

foto: strand onder bari apulie kust

Vraag alsjeblieft om de grotere foto's van het landhuisje waar je belangstelling voor hebt.

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart:

kaart map van Puglia onder Bari

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 16APTF]

naar boven