~ vakantie in apulie ~

Vakantie boerderij bij Ostuni aan de Puglia kust

Vakantie boerderij bij Ostuni aan de Puglia kust

Agriturismo masseria bij Ostuni vlakbij strand met hoge lichte kamers en voortreffelijk eten in een uitstekend restaurant.

Een rustige plek tussen de oude olijfbomen en witbeschilderde muren vlakbij de ruisende zee.

Ben je in deze prachtige regio ga dan voor een mooie ervaring tussen duizenden olijfbomen. Sommige bomen zijn honderden jaren oud.

Het restaurant

Het restaurant is gekend en reserveren daarom noodzakelijk. Het menu bestaat uit de specialiteiten van de omgeving. Alles vers bereid en met aandacht geserveerd. Het geheim is de eenvoud, toewijding, de rijke aarde en de zon van Apulie.

De Prijzen van 01APMF

naar boven [Prijzen per week ]
accommodatie laag07/01 - 08/04
15/04 - 12/07
01 - 21/12
hoog01/01 - 06/01
09/04 - 14/04
13/07 - 31/08
22/12 - 31/12
volwassen b&b pp 616 770
kind b&b pp 378 455
Appartement 5p 2233 2450

Voorzieningen

Tafeltennis, mountain-bikes, twee tuinen, een hectare bos. Voor ontspanning en cultuur:een bibliotheek met 1500 oude boeken, een kleine bar, muziek en televisie kamer.

Alle kamers hebben hoge plafonds, vensters met uitzicht en badkamers met veel comfort. Een bijna koloniale sfeer vol weldaad en luxe.

Afhankelijk van het weer wordt het ontbijt wordt buiten op de patio of binnen in de eetkamer opgediend.

Het ontbijt bestaat uit vers fruit, yoghurt, melk, thee, koffie, jam en zelfgemaakte cakes. U kunt tafeltennis spelen en een van de mountainbikes meenemen. Een kennel voor eventueel meegenomen hond.

Op het heerlijke strand op tien minuten rijden staan voor de gasten gratis ligstoelen en parasollen klaar.

Cultuur en omgeving

Het nabijgelegen Ostuni. De stad ligt op een heuvel ongeveer 8 kilometer afstand van de Adriatische kust. De zee is al vanaf grote afstand te zien.

De bijnaam van de stad is Citta Bianca vanwege de witte kleur van de stad. Op het hoogste punt van de stad staat de bruinkleurige kathedraal met zijn kleurige koepel.

De stad wordt omgeven door enorme olijfplantages waar tussen de karakteristieke trulli staan met hun kegelvormige daken. Verder Lecce, Gallipoli, Taranto en veel andere karakteristieke plaatsen met veel historie en kunst.

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 01APMF

naar boven