Luxe Masseria | Vakantiewoningen | Restaurant | Ostuni | Strand

Luxe Masseria | Vakantiewoningen | Restaurant | Ostuni | Strand

~ vakantie in apulie ~

Masseria bij Ostuni vlakbij zee

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Agriturismo masseria bij Ostuni (Brindisi) vlakbij strand met statige kamers en voortreffelijk eten in een geroemd restaurant. Een heerlijke rustige plek tussen de oude olijfbomen en witbeschilderde muren op een steenworp van de ruisende zee.

Bent u in deze prachtige regio ga dan voor deze unieke ervaring tussen duizenden olijfbomen. Deze witte Masseria in Apulie is vermaard om haar bioproductie van olijven en olies. Het is minder bekend dat zich hier ver van het massatourisme verwijderd een uniek vakantieadres bevindt.

In de schaduw van eeuwenoude olijfbomen staan acht statige kamers ter beschikking van de gasten. Als de zon onder is gegaan is het een absolute belevenis om te eten aan de zojuist geplaatste tafels op de patio onder het maanlicht en de sterren. Het eten en de sfeer is van ongekende klasse.

Acht verblijven. Er is een reden voor zo weinig kamers. Kwaliteit. De persoonlijke betrokkenheid treft u aan in de de gastvrijheid, de kamers, de tuin en patio en het daar geserveerde eten. Het is meer een levenswijze: Passie en aandacht voor detail.

De Prijzen van 01APMF

naar boven [Prijzen per week ]
accommodatie laag07/01 - 08/04
15/04 - 12/07
01 - 21/12
hoog01/01 - 06/01
09/04 - 14/04
13/07 - 31/08
22/12 - 31/12
volwassen b&b pp € 616 € 770
kind b&b pp € 378 € 455
Appartement 5p € 2233 € 2450
[PrijzenTabel] *-zomers alleen diner geserveerd-
diner of lunch* meerprijs
volwassen € 55
kind € 31

De gastverblijven bevinden zich in het verbouwde 19de eeuwse gedeelte van de Masseria. Statige hoge kamers met antieke meubels, voorwerpen en kunst. Verfijnd uitzicht en comfortabel leven. Het oudste deel van de Masseria stamt uit de 17de eeuw.

Het restaurant is geroemd en reserveren noodzakelijk. Het menu bestaat uit de specialiteiten van de omgeving. Alles vers bereid en met aandacht geserveerd. Wanneer je de verse producten proeft, denk je aan geheime recepten van de chef. Het geheim is de eenvoud, de toewijding, de aarde en de zon van Apulie.

Voorzieningen

Tafeltennis, mountain-bikes, twee tuinen, een hectare bos. Voor ontspanning en cultuur:een bibliotheek met 1500 oude boeken, een kleine bar, muziek en televisie kamer kamer.

Alle kamers hebben hoge plafonds, vensters met fraai uitzicht en badkamers met veel comfort. De antieke meubels en voorwerpen geven de verblijven een charmant klassiek uiterlijk. De restauratie van dit eeuwenoude boerenhof heeft zoveel mogelijk in de originele staat gelaten. Zo geniet u de sferen van een andere tijden. Een bijna koloniale sfeer vol weldaad en luxe.

Afhankelijk van het weer wordt het ontbijt wordt buiten op de patio of binnen in de fraaie eetkamer opgediend. Er is een leesruimte, gescheiden daarvan een tv-ruimte en bar. Het restaurant is zeer geliefd.

Naast een charmante binnenplaats en de tuinen is er een muziekkamer, een keuken en zitkamers waarvan de gasten gebruik maken. Het ontbijt bestaat uit vers fruit, yoghurt, melk, thee, koffie, jam en zelfgemaakte cakes. U kunt tafeltennis spelen en een van de mountainbikes meenemen. Een kennel voor eventueel meegenomen hond.

Op het heerlijke strand op tien minuten rijden staan voor de gasten gratis ligstoelen en parasollen klaar.

Cultuur en omgeving

Het nabijgelegen Ostuni. De stad ligt op een heuvel ongeveer acht kilometer afstand van de Adriatische kust. De zee is al vanaf grote afstand te zien. De bijnaam van de stad is Citta Bianca vanwege de witte kleur van de stad. Op het hoogste punt van de stad staat de bruinkleurige kathedraal met zijn kleurige koepel. Vanaf dit punt heeft men een grandioos uitzicht over het aflopende land en de helderblauwe Adriatische Zee.

De stad wordt omgeven door enorme olijfplantages waar tussen de karakteristieke trulli staan met hun kegelvormige daken. Verder Lecce, Gallipoli, Taranto en veel andere karakteristieke plaatsen met veel historie en kunst.

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 01APMF

naar boven
-->