Strandvakantie | airco | zwembad & kinderbad | ontbijt | Restaurant

Strandvakantie | airco | zwembad & kinderbad | ontbijt | Restaurant

~vakantie in marche~

Familie agriturismo dichtbij stranden Fano

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Familie agriturismo met vakantiewoning, groot zwembad, kinderbad, whirlpool, prive tuintje, airconditioning, restaurant met buitenterras voor ontbijt en avondeten en maar 20 minuten naar de zonnige stranden van Fano.

Kindvriendelijk en minder dan 10 autominuutjes van een dorpje net over de rivier waar je een ijsje, pizza, lekkere hamburger, winkel, kopje koffie of restaurantje kunt scoren. Je kunt voor de kleine boodschappen en een ijsje met een van de gratis fietsen gaan.

Groot zwembad, kinderbad en speeltuin

Het zwembad is groot en heeft een rond kinderbad dat iets verhoogd boven het water uitkomt, zodat je eenvoudiger de kids in de gaten kunt houden. In de groene tuinen is er voor kleinsten een speeltuintje met schommels en glijbaan.

Restaurant met terras

In het restaurant kun je binnen of buiten op het terras eten. Ontbijt [ontbijtbuffet is gratis] en diner. Gezellig met elkaar buiten eten, wijntje drinken en genieten van de warme dagen in de Marche.

De vakantiewoningen

Het zijn 12 eenvoudige, comfortabele vakantiewoningen. Allemaal op de begane grond met een eigen prive tuintje, airconditioning en wifi.

Dichtbij de stranden

Tussen Pesaro en Fano vindt je een breed zandstrand en bij Fano zelf een kiezelstrand. Er zijn stranden met betaalde faciliteiten en ook mooie vrije stranden. De stranden gaan heel geleidelijk over in de zee en loopt ook in het water heel langzaam af. Het is daardoor veilig voor kleine kinderen.

Conero natuurgebied

Een dagtocht naar het Conero natuurgebied waar tussen de kliffen prachtige stranden verborgen liggen. Leuke dorpjes. Misschien ergens in een restaurant een visje eten met een glaasje witte wijn en genieten van deze prachtige natuurlijke omgeving.

Fly &Drive

Als je op Ancona Airport vliegt kun je binnen 3 kwartier op het familie agriturismo vlakbij de zonnige stranden bij Fano zijn.

De Prijzen in 2020 per week

naar boven
vakantiewoning laag midden hoog personen
Trilo 6 p 1040 1140 1400/td> 4+2
Trilo 5p 940 1010 1340 4+1
Trilo 4p 810 940 1250 4+0
Bilo 4p 750 790 920 2+2
Bilo 3p 590 670 830 2+1
Bilo 2p 440 530 700 2+0

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

 • kinderbedje gratis tot 3 jaar: 3 tot 6 jaar 20 per week
 • De Vakantiewoningen

  Faciliteiten:

  Afstanden:

  Locatie op de kaart:

  klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
  vakantiewoning in {Google Maps}

  Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail
  [code: 72MAAM]

  naar boven
  -->