Kindvriendelijk | verwarmd zwembad | pizza avond | Ontbijt service

Kindvriendelijk | verwarmd zwembad | pizza avond | Ontbijt service

~vakantie in marche~

Kindvriendelijk agriturismo in de heuvels bij Urbino

foto : agriturismo in Marche met zwembad, manege en restaurant

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Rustig kindvriendelijk agriturismo met 7 vakantiewoningen, verwarmd zwembad, kinderbad/bubbelbad, speeltuin, tafelvoetbal, ping-pong, trekkingpaden, mountainbikepaden, mooie uitzichten en eigenlijk maar 3 kwartier rijden van het strand.

Een heerlijke vakantie in deze prachtige natuurlijke omgeving, relaxen bij het zwembad, paardrijden, hiken en biken in de ongerepte natuur en dagtrips naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in de omgeving.

Gastvrij, gezellig en pizza avond

Als er genoeg animo is -en die is er vrijwel altijd- organiseert de eigenaar en zijn vrouw en grootmoeder 2x per week een Pizza, Barbecue of Dinner buffet avond met aperitivo. Altijd ontspannen en gezellig.

Er is een centrale binnen speelruimte met pingpong, voetbaltafel en andere spelletjes. En er worden ook educatieve wandelingen georganiseerd. Een fijne warme plek tussen de mooie Marche heuvels.

Prachtige dagtrips

Je kan gemakkelijk van hieruit naar mooie middeleeuwse stadjes als Urbino en Gubbio of strandstad Fano gaan. Of je kan de volgende natuurparken en grotten bezoeken: -Natural Reserve of the Furlo- de Sasso Simone en Simoncello , de ondergrondse grotten van Frassassi of ook Conero een natuurpark aan zee.

Dagje strand

Met de auto is het eigenlijk maar 3 kwartier rijden naar het Marche strand bij Fano. Een prachtige dagtocht. Zwemmen in de zee, bruinen op het warme zand. Daarna vlakbij lekker lunchen met een visje vers uit de zee en een glas koude witte wijn.

Bergen en heuvels van Marche

De boerderij ligt midden tussen mooie bergen, heuvels en rivieren. De streek is nog vol van de Romeinse geschiedenis en ook de Middeleeuwen en de Renaissance: in de prachtige dorpjes en stadjes van de streek vind je dit allemaal terug.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen? We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Als je op Ancona Airport vliegt ben je al in ongeveer 1 uur op dit kindvriendelijke agriturismo in het noorden van le Marche zijn.

De Prijzen van 67MAIC

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
vakantiewoning laag midden hoog top personen
Fienile 935 1060 1185 1250 6+2
Casciaia * Tartufaio 735 860 985 1025 4+2
Loggia 1 * Loggia 2 535 635 735 750 2+2
Maestra * Libeccio 485 560 635 650 2+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn eenvoudige comfortabele vakantiewoningen in de ongelofelijke mooie bergachtige natuur van Le Marche.

foto: agriturismo cagli marchemet mannege en zwembad

De vakantiewoningen liggen verdeeld over 3 landhuizen met ieder een prive pergola of veranda met tafel en stoelen waar je heerlijk kunt ontbijten, aperitieven en avondeten om daarna sfeervol de zon achter de bergen zien ondergaan.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 67MAIC]

naar boven
-->