Agriturismo met leuke dieren | zwembad | kindvriendelijk | Urbino

~regio le marche~

Charmant familie agriturismo bij Urbino

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk familie agriturismo met 7 vakantiewoningen en zwembad in de prachtige Marche heuvels en natuurpracht bij Urbino niet ver van de grens met Umbrie en Toscane.

Een heerlijke vakantie in deze prachtige natuurlijke omgeving, relaxen bij het zwembad of dagtochten naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in de omgeving. Het agriturismo krijgt een zeer hoge waardering bij Zoover.

Leuke boerderij dieren

Wat een uitzichten. Je voelt je een ander mens. Je geniet van de rust, de natuur en de charme van het kleinschalige agriturismo met koeien, biggetjes, geiten, poesjes en de allerliefste ezeltjes [een mens ontspant meteen als je gewiegd wordt op een warme ezelsrug].

Mooie plek

Prachtige wandelingen en inspirerende fietstochten. Dagje strand, eten in een van de voortreffelijke vis restaurants en voldaan terug naar deze heerlijke plek om nog even aan het zwembad na te praten.

De grote tuin heeft enkele terrassen en vele zithoeken en natuurlijk het panoramische zwembad. De vriendelijke eigenaar is dagelijks aan het werk en verkoopt zowel biologisch groenten als biologisch vlees. Ook zijn er salami’s, hammen en kazen. Op de regelmatig georganiseerde barbecue avonden zijn er kant en klare biologische vleespakketten te krijgen.

Kindvriendelijk

Voor de kinderen is er het waterplezier van het zwembad, een klein speeltuintje, tafeltennis, tafelvoetbal en de vele vriendelijke dieren. Avontuurlijke dagtrips naar Marchr, Umbrie en Toscane.

De Prijzen van 49MALC

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
accommodatie laag midden hoog personen
Lilla, Rosa 250 330 400 2
Ciclamino 450 590 740 4
Giglio, Margherita 490 660 820 4
Orchidea 500 675 830 4
Tulipano 725 955 1180 6

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn allen eenvoudige maar zeer comfortabele vakantiewoningen met de charme van een werkend agriturismo in de ongelofelijke mooie bergachtige natuur van Le Marche.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 49MALC]

naar boven