Kindvriendelijk met leuke dieren | zwembad | activiteiten | Winkeltje

Kindvriendelijk met leuke dieren | zwembad | activiteiten | Winkeltje

~vakantie in marche~

Kindvriendelijk familie agriturismo boven Urbino

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk agriturismo voor families dichtbij de grens met Umbrie met 7 vakantiewoningen, zwembad, kinderboerderij, winkeltje en mooi uitzicht over de Marche heuvels .

Relaxen bij het zwembad en dagtochtjes naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes, want deze omgeving ligt op een aantrekkelijke 3sprong: Marche, Umbrie en zelfs Toscane.

Het agriturismo krijgt dan ook een hoge waardering van families met kinderen bij de vergelijking websites.

Kindvriendelijk

Voor de kinderen is er het waterplezier van het zwembad, een klein speeltuintje, tafeltennis, tafelvoetbal en de vele leuke dieren.

Leuke boerderij dieren

Geniet van de rust, de frisse natuur, het zonnetje en de vriendelijke sfeer van het kleinschalige agriturismo met haar leerzame dieren voor de kids: koeien, biggetjes, geiten, poesjes en de allerliefste ezeltjes.

De kids leren op een leuke manier wat over de natuur en het leven op een boerderij.

Dichtbij heuvelstadje

Binnen 10 minuutjes met de auto een heuvelstadje met kasteel en erlangs stromend riviertje. Met museum, supermarktje, restaurant, pizzeria, barretje met lekkere koffie. Binnen een kwartiertje rijden kun je kiezen uit een 8tal restaurants.

Natuur, wandelen en strand

Wat een uitzichten. Je voelt je al snel een ander mens. Opgenomen door de natuur. Wandelingen, mountainbiken en leuke dagtrips. Zelfs een dagje strand is mogelijk binnen een uurtje rijden: lunchen in een van de voortreffelijke vis restaurantjes, tenen in het warme strandzand, bruinen en plonsen in de golven.

Boerderijwinkeltje en bbq

De eigenaar is met vrouw en kinderen dagelijks aan het werk en verkoopt in zijn winkeltje oa biologisch groenten en biologisch vlees. Lekkere salamis, hammen en kazen. Regelmatig georganiseerde barbecue avonden. Kant en klare biologische bbq pakketten zijn te koop.

Fly & Drive

Als je op Aeroporto delle Marche - Airport bij Falconare vliegt kunt je met de auto al binnen een uur en 1 kwartier rijden op dit familie agriturismo zijn.

De Prijzen van 49MALC

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
accommodatie laag hoog personen
Tulipano 955 1180 6
Orchidea 675 830 4
Giglio, Margherita 660 820 4
Ciclamino 590 740 4
Lilla, Rosa 330 400 2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn allen eenvoudige maar comfortabele vakantiewoningen met de charme van een werkend agriturismo in de ongelofelijke mooie bergachtige natuur van Le Marche.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 49MALC]

naar boven
-->