Kleinschalig Agriturismo | Zwembad | Pizza dag | Restaurant | fietsen

Kleinschalig Agriturismo | Zwembad | Pizza dag | Restaurant | fietsen

~regio le marche~

Gezellig familie agriturismo in de mooie Marche

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk rustige familie agriturismo met zeven vakantiewoningen, twee zwembaden een restaurantje ligt in een mooie heuvelachtige vallei op maar 3 kilometer van een charmant middeleeuws heuvelstadje.

Il Borgo

Het schilderachtige domein bestaat uit twee plekken op ongeveer tweehonderd meter van elkaar. De Borgo en De Villa. In de Borgo staan vier landhuisjes met een zwembad en restaurantje. De vakantiewoningen Gelso, Quercia en Noce en twee BB kamers. Rustig en gezellig.

La Villa

De Villa is een groot landhuis met prachtig panorama zwembad dat iets verderop ligt en bestaat uit vier vakantiewoningen en een BB kamer. Faggio, Ginepro, Acacia, Betulla en een BB kamer. Het zwembad heeft net als de appartementen indrukwekkende vergezichten over de heuvelachtige Marche vallei.

De BB kamers zijn handig om niet van Zaterdag tot Zaterdag te verblijven en daarmee eventuele verkeersdrukte te omzeilen.

Fun for Kids & Parents

Kindvriendelijk. Grote goed verzorgde tuinen met ook schommels en een glijbaan waar kinderen onbezorgd kunnen ravotten en spelen. Het kleine restaurant van de vriendelijke en behulpzame eigenares serveert voortreffelijke Marchiaanse gerechten.

Kids Pizza. Eenmaal per week voor de kinderen een 'leer zelf een pizza maken' middag. Daarna het resultaat gezellig met zijn allen opeten. En natuurlijke de onvergetelijke gezamenlijke Barbecue avond waar met een wijntje erbij vriendschappen gemaakt en bezegeld kunnen worden.

Prachtige omgeving

Een rustige vakantie in landelijke omgeving, relaxen bij het zwembad en dagtochten naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in een cirkel van een uurtje rijden.

Fietsen en wandelen

In deze prachtige natuurlijke omgeving zijn 19 gemarkeerde wandelroutes varierend in lengte van ruim 1 uur tot vijf a zes uur. Voor de Bikers zijn er 22 routes met borden aangegeven. Zowel voor wandelen als voor de mountainbike is er een kaart met de routes verkrijgbaar bij de agriturismo, eventueel onder begeleiding van een gids.

Dagtrips

Of een dagtocht plannen naar een van de zandstranden, zwemmen, zonnen en daarna met elkaar eten in een van de voortreffelijke visrestaurantjes aan de levendige Marche kust.

Of ook een dagje naar het Meer Lago di Fiastra. In de prachtige bergachtige Marche natuur. Genieten van het water - huur een boot of een kano, zwemmen of gewoon relaxed zonnen aan de rand van het meer terwijl u de kinderen met een half oog in de gaten houdt.

Als u op Ancona Falconare Airport vliegt kunt u in anderhalf uur op dit gezellige familie agriturismo tussen Ascoli Piceno en Macerata zijn.

De Prijzen van 35MATQ

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
accommodatie laagde rest midden hoog personen
Faggio 480 590 750 2
Ginepro 480 590 750 2
Acacia 550 670 1050 4
Gelso 600 750 1100 4
Betulla 550 670 1050 4
Betulla 625 775 1135 5
Noce, Quercia 650 1000 1500 6

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De appartementen zijn eenvoudige comfortabele boerenwoningen met:

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 35MATQ

naar boven
-->