Kleinschalig Agriturismo | Zwembad | Pizza dag | Restaurant | fietsen

Kleinschalig Agriturismo | Zwembad | Pizza dag | Restaurant | fietsen

~ vakantie in marche ~

Agriturismo Alberoquercia in de Marche heuvels

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk en rustige familie agriturismo met 7 vakantiewoningen, zwembad, duikplank en een restaurant ligt in de Marche heuvels vallei op 2 kilometer van een middeleeuws heuvelstadje.

Restaurant tussen de wijnranken

Het restaurant van de vriendelijke en behulpzame eigenares serveert met een glimlach voortreffelijke Marchiaanse gerechten.

Fun for Kids & Parents

Kindvriendelijk omgeving. Een duikplank aan het zwembad. Groene goed verzorgde tuinen met schommel, glijbaan, peuter speelgoed en trampoline waar kinderen onbezorgd kunnen ravotten en spelen.

Kids Pizza dag en Bbq feestje

Eenmaal per week voor de kinderen een 'leer zelf een pizza maken' middag. Daarna het resultaat voldaan met elkaar opeten. En een gezamenlijke Barbecue avond waar met een wijntje erbij iedereen elkaar beter leert kennen. Dit wordt met veel natuurlijk enthousiasme door de eigenaars geregeld.

Il Borgo

Het agriturismo bestaat uit 2 domeinen op ongeveer tweehonderd meter van elkaar. De Borgo en De Villa. In de Borgo staan 4 landhuisjes met een zwembad en restaurantje. De vakantiewoningen Gelso, Quercia en Noce en twee BB kamers. Rustig en mooi zicht.

La Villa

De Villa is een groot landhuis met zwembad en bestaat uit 4 vakantiewoningen. Faggio, Ginepro, Acacia, Betulla en een BB kamer. Het zwembad heeft net als de appartementen indrukwekkende vergezichten over de heuvelachtige Marche vallei.

De BB kamers zijn handig om niet van Zaterdag tot Zaterdag te verblijven en daarmee eventuele verkeersdrukte te omzeilen.

Prachtige omgeving

Een rustige vakantie in landelijke omgeving, relaxen bij het zwembad en dagtochten naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in een cirkel van een uurtje rijden.

Fietsen en wandelen

In deze prachtige natuurlijke omgeving zijn 19 gemarkeerde wandelroutes varierend in lengte van ruim 1 uur tot vijf a zes uur. Voor de Bikers zijn er 22 routes met borden aangegeven. Zowel voor wandelen als voor de mountainbike is er een kaart met de routes verkrijgbaar bij de agriturismo, eventueel onder begeleiding van een gids.

Dagtrips

Of een dagtocht plannen naar een van de zandstranden, zwemmen, zonnen en daarna met elkaar eten in een van de voortreffelijke visrestaurantjes aan de levendige Marche kust.

Of een dagje naar het Meer Lago di Fiastra midden in de Marche natuur. Huur een bootje of een kano. Zwemmen en relaxed zonnen aan de rand van het meer.

Als je op Ancona Falconare Airport vliegt kun je in 1½ uur op het familie agriturismo tussen Ascoli Piceno en Macerata zijn.

De Prijzen van 35MATQ

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
accommodatie laag midden hoog personen
Faggio 480 590 750 2
Ginepro 480 590 750 2
Acacia 550 670 1050 4
Gelso 600 750 1100 4
Betulla 550 670 1050 4
Betulla 625 775 1135 5
Noce, Quercia 650 1000 1500 6

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn comfortabele boerenwoningen met gezellige mooie prive terrassen. Vraag om de grotere foto's van de woning waar hieronder je oog op valt.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Hebe je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 35MATQ

naar boven
-->