Kleinschalig en modern | vleugje luxe | strand | fietsen | Wandelen

~regio le marche~

Vakantiewoningen met vleugje luxe vlakbij strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig landhuis ligt prachtig in het zacht glooiende heuvel landschap van de Marche met 5 vakantiewoningen, zwembad, een vleugje luxe en lekker dichtbij de zonnige zandstranden en maar 2 kilometer van een dorpje.

Heerlijk panorama zwembad met luxe comfortabele stoelen, tafels en ligstoelen. Ongelooflijke mooie uitzichten waardoor je geheel relaxed lijkt te worden opgenomen in het landschap.

Strand, palmen en natuur

Op een groot landgoed met paden, bos en een riviertje. Stralend landschap met in de verte de bergen en direct om je heen de lieflijk in de zon deinende heuvels.

Het ligt vlakbij een populaire badplaats met lange boulevards en brede promenades met letterlijk duizenden palmbomen. Genieten van de brede zandstranden en de blauwe zee.

Gratis parasol, 2 strandstoelen en 2 ligbedden op het fijne strand bij Grottammare. Ook zijn er gratis fietsen om op de mooie zeeboulevard tussen de palmen te fietsen.

Het landgoed met zijn vele wandelpaden is fantastisch voor wandelingen of paardrijden in de onaangetaste natuur. De eigenaar heeft verderop een kleine manege met 10 paarden beschikbaar voor ervaren ruiters om begeleide tochten te maken. Een mooi avontuur.

Dichtbij veel

De grote mooie oude steden van Le Marche zijn allen makkelijk bereikbaar: Ancona, Urbino, Ascoli Piceno, Macerata, Fermo, Pesaro en San Benedetto del Tronto.

Maar ook de tientallen charmante plaatselijke heuveldorpjes zullen u zeker kunnen bekoren met gezellige restaurantjes met lekker eten tegen redelijke prijzen.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je met plezier een link naar mooie grotere foto's van het kleinschalige resort zo dichtbij het zonnige strand.

Als je op Ancona Airport of Pescara Airport vliegt kunt je in een uur op dit kleinschalige vakantielandhuis zo dichtbij de zonnige stranden in de Marche zijn.

De Prijzen van 19MACS

naar boven [Prijzen 2019 per week]
:
appartement laag midden hoog top personen
Gino, Violino, Lavando 850 850 1100 1400 4+1
Rose, Gigli 750 850 950 1200 4+1
Giardino 450 500 550 750 2

Prijzen Inclusief

De Vakantiewoningen

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 19MACS

naar boven