Zwembad | 5 minuten van strand | shuttle service strand | Ontbijt

~ Vakantie in Ligurie ~

Agriturismo vlakbij het strand en de Cinque Terre

foto: griturismo vlakbij het strand en de Cinque Terre

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig agriturismo voor liefhebbers van natuur, rust en strand ligt tegen de wereldberoemde Cinque terre en 5 minuten autorijden van het strand en het kustplaatsje .

Shuttle service van het agriturismo naar het kustplaatsje en het strand, omdat de zee, restaurant en strand dan nog makkelijker te bereiken is.

Zwembad met hydromassage

Een laguna zwembad met hydromassage waaromheen het fijn relaxen en bruinen is. Laat de bubbels langs je lichaam bruisen terwijl het zonnetje je toelacht. Nog even nagenieten van weer een heerlijk dagje aan het mooie strand.

De uitgestrekte landerijen rondom het mooie ligurische landgoed zorgen voor rust en schoonheid. Prachtig om te wandelen en fietsen. Een fijne sfeer op het landgoed. Vanaf de terrassen heb je een schitterend uitzicht op het omringende heuvel landschap in Ligurie.

De vakantiewoningen

In de tuinen liggen de 3 gerestaureerde landhuizen en de familie kerk, waar de verschillende vakantiewoningen zijn ondergebracht. De inrichting is sfeervol en verzorgd, met veel hout, authentieke meubels en natuurlijke materialen. De terrassen en tuinen zijn de plekken waar je van deze mooi natuurlijke omgeving genietend leeft. Eten en aparativo in het zonnetje.

De vakantiewoningen hebben een eigen badkamer, satelliet TV, minibar en telefoon en keukentje. Zeer geschikt voor families.

Ontbijt op het terras

Een heerlijk ontbijt met natuurlijke lokale producten wordt op het prachtige terras in de tuin geserveerd. Je kijkt vanuit hier zo mooi uit. Van je eerste koffietje genietend wordt je snel opgenomen in het verbluffende landschap.

Spel en activiteiten

Verhuur mountainbikes, een speeltuintje voor kinderen, bordspellen, dvd, cd en tafeltennis tafel. Workshop oa van: koken, schilderen, decoratie, kunstgeschiedenis, wijnproeverijen. Graag vooraf aanvragen.

Een fietstocht langs de mooie kust, wandelingen en lekker in alle rust op een schaduwplekje eindelijk het boek lezen dat je al een paar weken van plan bent :)

De Omgeving en de Cinque Terre

Genieten van rust en natuur, maar ook een onmisbare dagtrip met de boot maken naar vooral de Cinque Terre, maar ook Rapallo en Portofino. Het wereldberoemde Cinque Terre natuurpark ligt op nog geen 10 km afstand. De boot vertrekt onder je vanaf de baai van Levanto. Je kunt ook de trein nemen.

Het strand en de baai

Het strand ligt op 2 kilometer afstand. Daarbij ligt een stadje in de baai onder je met winkels en restaurantjes. Een shuttle bus service van het agriturismo brengt je erheen en haalt je op, zodat je tijdens de lunch een lekker wijntje bij een voortreffelijk visje kunt drinken.

Ook schitterende wandelroutes langsheen de kust of in het groene bergachtige binnenland.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je met plezier een link naar grotere foto's van het agriturismo aan de Ligurie kust met haar zonnige zandstranden.

Fly & Drive

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto in ongeveer 1 uur en 1 kwartier in je vakantiehuisje zo dichtbij het Ligurische strand zijn.

::

De Prijzen van 72TOAV

naar boven [Prijzen 2024 per week ]
:
appartement laag midden hoog top personen
Grande 1610 1820 2030 2310 6+0
Cononica 1470 1680 1890 2170 4+1
Piccola,Taverna, Vittorio 1400 1610 1820 2100 2+2
Giacinto, Emma 1260 1400 1540 1680 2+1
Giara 1190 1330 1470 1610 2+1
Torchio 1050 1190 1330 1470 2
 • top seizoen: 29 juni - 31 augustus 
 • hoog seizoen: 24 april -28 juni en 1 september tot 9 november
 • midden seizoen: 1 April - 23 april
 • laag seizoen:15 maart - 21 maart 
 • Prijzen zijn ter indicatie daar eigenaar met dynamic prijzen systeem werkt , vragen we iedere keer de juiste prijs voor je op

Prijzen Exclusief

 • Ontbijt 15 kids 10
 • Picknick 15 kids 10
 • Laadpaal per charge
 • Kinderbed en linnengoed 15 per nacht op aanvraag
 • Extra bed 30 per nacht op aanvraag
 • Fietsen 35 per/dag

De Vakantiewoningen

Afstanden

Locatie op de kaart:

luxe agriturismo aan ligurische kust bij strand

Heb je belangstelling voor dit vakantieverblijf :) e-mail Marina [code: 72TOAV]

naar boven
-->