Kindvriendelijk | speel plezier | tennis | waterplezier | Pizza avond

~regio umbrie~

Kindvriendelijke vakantie aan het Trasimeense meer

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk agriturismo met 13 ruime vakantiewoningen zwembad en dichtbij al het waterplezier van het Trasimeense Meer op de grens van van 2 mooie regios: Umbrie en Toscane.

Het domein ligt 4 kilometer van een Trasimeens dorpje met restaurantjes, terrasjes en winkeltjes dat mooi uitkijkt over het Lago Trasimeno. En vlakbij het eeuwenoude heuvelstadje Cortona

Het waterplezier van het Trasimeense meer

Het uitgestrekte Trasimeense meer [Lago Trasimeno] ligt zeer dichtbij en is een bron van waterplezier. Zeilen, varen, wind- en kitesurfen, zwemmen, spelen en relaxed zonnen. Je kunt er gedeeltelijk prachtig omheen fietsen. Vanuit het vakantiedomein beginnen wandel en fiets paden. Met de boot kun je naar een van de eilanden om te lunchen en wandelen.

Kindvriendelijk!

Grote gemeenschappelijke omheinde tuinen waar de kids heerlijk kunnen ravotten. Veel kinderplezier met pingpong, tafelvoetbal, speeltoestellen en een voetbalveldje. Het mooie zwembad werkt als een magneet op alle kinderen.

Gezellige pizza avond en broodservice

En keer per week organiseren de vriendelijke eigenaren een pizza avond voor alle gasten. Lekker lokaal wijntje erbij. De kids en mama en papa kunnen hier makkelijk vriendjes maken. Elke ochtend komt de bakker met vers brood.

Mooie dagtrips

Veel dagtrips in zowel Umbrie als Toscane naar eeuwenoude dorpjes en prachtige steden zoals Cortona, Arezzo, Assisi en Perugia. Hier vlakbij vond de veldslag plaats waar Hannibal met zijn olifanten de Romeinen voor de eerst keer versloeg.

Het prachtige Cortona

Vanuit het dichtbij gelegen ommuurde middeleeuwse stadje Cortona ziet u uit over het slagveld, de vallei en Lago Trasimeno. Het ligt hoog op een heuvel en heeft charmante middeleeuwse straatjes, vele winkeltjes en voortreffelijke restaurantjes.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto in 2 en half uur op dit kindvriendelijke agriturismo aan het Trasimeense Meer op de grens van Umbrie en Toscane zijn. Je kunt ook vanuit Rome rijden in ongeveer dezelfde tijd [paar daagjes Rome? : vraag naar onze appartementen in Rome :) ].

Prijzen van 43UMPT

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
Appartement laagrest midden< hoog airco personen
Bilo 460 520 650 40 2+2
Trilo 650 700 820 50 4
Trilo plus 700 750 870 50 4+1
Quadri 850 900 1150 70 6+2

hoogseizoen : 07.07.15- 24.08.15

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De appartementen zijn eenvoudige maar comfortabele boerenwoningen met sfeervolle houten plafond balken en tegelvloeren. Airconditioning. Keuken met 4 gaspitten, oven, koelkast en vaatwasmachine. Prive buiten terras of tuintje met tafel en stoelen.

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart bij benadering:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 43UMPT]

naar boven