Kleinschalig | kindvriendelijk | restaurant | ontbijt | Unieke ligging

~regio umbrie~

Kindvriendelijk agriturismo grens Umbrie en Toscane

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig kindvriendelijk agriturismo vlakbij Umbertide met mooi zwembad, restaurantje en 5 vakantiewoningen in een prachtig gebied op de grens van Umbrie en Toscane.

In de tuin ligt een mooi zwembad met tegenstroom en hydromassage. Vanaf een houten vlonder terras mooi zicht over zwembad en de spelende kinderen. En voor de veiligheid is het zwembad omheind met groen hekje en deurtje.

Kindvriendelijk

Vissen in het meertje. Ravotten om het huis. Speeltuintje met toestellen. Er is een speciale kinder excursie langs de Tiber. De locatie is een heerlijke vakantiebestemming voor familie's met kinderen.

Er worden regelmatig activiteiten voor de kids georganiseerd. En u heeft de mogelijkheid om een gediplomeerde babysit te huren zodat u 's avonds relaxed uit eten kunt in een van de nabijgelegen restaurants. Of lekker 'thuis' :) blijven en eten in het eenvoudige maar uitstekende restaurantje van het agriturismo.

Restaurant en Bar

Kleine restaurant met een mooi buitenterras tussen het zwembad en de visvijver met een traditionele Umbrische en Italiaanse keuken en heerlijke pizza. Van 15,00 tot 35,00 per persoon [ex drinken] met een speciaal kindermenu.

Aperitivo :)

Einde van de middag "Aperitivo" Bar met drankjes, cocktails en heerlijke kleine Italiaanse hapjes. Vanaf 7,00 per persoon. "Apericena" [aperitiefjes en Dinner] Van € 10,00 tot € 20,00 per persoon. Relaxen, genieten van het Umbrische al fresco eten en drinken..

Het kleine meertje

Het kleine meertje naast de agriturismo is sfeervol en heerlijk voor varen, sportvissen of picknicken onder de ernaast gelegen schaduwrijke bomen.

Dichtbij

Door de centrale ligging prachtige dagtochten mogelijk naar de rijkdommen van zowel Umbrie als Toscane. Binnen een straal van 2 kilometer winkeltjes, restaurantjes en andere faciliteiten.

De Prijzen van 39UMSI

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
Appartement laagrest midden28/05 - 02/07
20/08 - 10/09
hoog02/07 - 20/08
Feestdagen
personen
Tulipani 600 770 980 6+2
Olive, Girasoli, Rose 550 730 950 4+2
Uva 430 550 650 2+1

hoog seizoen : 04/07 - 22/08 en feestdagen

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Mooie comfortabele boerenvakantiewoningen met ieder een buitenplaats in de tuin om al fresco te genieten van deze prachtige vallei met bomen, meertje en bergen.

kindvriendelijk kleinschalig agriturismo dichtbij Umbertide

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 39UMSI

naar boven