Kindvriendelijk | strand | speeltuin | zwembad | voetbalveld | Airco

~regio toscane~

Kindvriendelijke agriturismo bij strand onder Livorno

foto: agriturismo aan strand livorno

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk en kleinschalig Agriturismo met 5 mooie vakantiewoningen, zwembad, veel groen en spel, vlakbij een dorpje en maar 5 kilometer van de Toscaanse kust met haar mooie zandstranden.

Kids fun :)

Het kleinschalige agriturismo heeft super veel speel en spel plezier voor de kids en ouder. Een voetbalveldje, een duikplank, speeltuin, schommels, een supergave grote trampoline, ping pong tafel, volleybalveld, tafelvoetbal en overal heerlijke luie hangmatten.

Dichtbij

Het gezellige domein heeft hele vriendelijke eigenaren en ligt maar 2 kilometer van een stadje. Altijd goed voor een ijsje, kopje koffie of een koude witte wijn. Over wijn gesproken : In de omgeving wordt een van de lekkerste wijnen van Italie gemaakt : Bolgheri. Misschien een paar flesjes mee naar huis :) . Het stadje heeft een restaurant, een Osteria en twee pizzeria's.

Zandstranden

Het vakantiedomein ligt ook maar zes kilometer van een sfeervol kustplaatsje met supermarkt, bank, bar, terrasjes, restaurants en andere zaken die het vakantieleven aangenaam maken. De mooie stranden van Castiglioncello, Mazanta en Cecina lonken. Castiglioncello is een heel bijzonder stadje waar je je ogen uitkijkt en voortreffelijk kunt eten.

Avontuurlijke dagtrips

Dagtochten naar het prachtige Toscane. San Gimignano, Volterra, Massa Marittima, Suvereto, Casale Marittimo, Bolgheri. En vanuit Piombino met de boot naar het beroemde eiland Elba.

Foto

Verras uw familie thuis met een foto. Ga een dagje naar de zee bij Vada met haar spierwitte strandzand en groene blauwe water. Het is alsof je op de Cariben bent geweest. En ga een dagje naar Pisa. Met zijn allen onder de scheve toren. Foto :)

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen drie kwartier op dit mooie kindvriendelijke agriturismo zo dichtbij de zonnige zandstranden van de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 261TORV

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
vakantiewoning laag midden hoog top personen
Alda 840 980 1400 1540 6+0
Marcha 735 875 1260 1400 5+0
Primo, Tarabuso 700 840 1190 1330 4+2
Cottage Dito 630 700 1120 1260 2+0

Prijzen Inclusief

De vakantiewoningen

Het gastvrije vakantiedomein heeft vijf charmante appartementen, waarvan eentje een vrijstaande Cottage. Allen heel comfortabel met vaatwasser, airconditioning en ruime slaapkamers.

Iedere vakantiewoning heeft een prive buiten met Gazebo, waaronder tafel en stoelen om gezellig samen te ontbijten, aperitieven en al fresco dineren.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 261TORV]

naar boven