Luxe&moderne vakantiewoning | zwembad | zandstranden | Rust

~regio toscane~

Luxe moderne vakantiewoning 10 km van Toscaanse strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig domein aan Toscaanse kust met 8 moderne luxe vakantiewoningen en een prive cottage in de heerlijke Maremma natuur met prachtig zwembad en maar 10 kilometer van de zonnige zandstranden onder Livorno.

Prachtig zwembad

Het mooie zwembad met prachtig vergezichten over de Maremma heuvels en in de verte de blauw glinsterende zee- ligt op een panoramisch punt waardoor je door het water glijdend uitkijkt over de vallei.

Luxe, strand & comfort

Heerlijk vakantie plek met veel comfort, luxe, privacy, rust en natuur. Mooie terrassen met schitterend zicht over de Maremma en de Toscaanse stranden maar 10 kilometer van je vakantiehuisje.

Enoteca, restaurant, pizzeria, winkels, kopje koffie en een ijsje in het nabije Toscaanse heuveldorpje.

Wandelen, fietsen en watersport

Adem de schone lucht en geniet van de natuur en uitzichten op deze fijne vakantie plek. Geluiden van het roodborstje, de merel en de uil. Geurende bospaden voor mooie wandelingen met de kinderen en mountainbike tochten als je wat meer vaart wilt.

In de directe omgeving over de beboste Maremma heuvels paardrijden [onder begeleiding] en aan de stranden alle vormen van watersport.

De mooiste zandstranden :)

Dichtbij zijn mooie zonnige zandstranden met heldere water, met kindvriendelijk langzaam aflopend ondiep zeewater. [Bekroond met de Europese Blauwe Vlag].

Ik vind dit de mooiste stranden in de buurt: Cala Violina, Torre Mozza, la Polveriera, Cala Civette, Casetta Civinini en Carbonifera. Echt aanraders :)

Eigen huisje

Het is hier na een dag strand of een dagtrip met plezier thuiskomen. Echt je eigen moderne huisje met uitstekende keuken, heerlijke bedden en je mooie prive terras om te aperitieven.

De kids plonsen nog even in het zwembad. Daarna met zijn allen lekker barbecuen en nagenieten van een vakantiedag die met de ondergaande zon langzaam rose kleurt.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een verliefd oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je met de auto in een uur en 3 kwartier op deze prachtplek in de Maremma vlakbij de zonnige zandstranden zijn.

De Prijzen van 218TOPC

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2017 per week]
:
vakantiewoning laagrest middenmei - juni
september - oktober
feestdagen
hoogjuli - augustus personen
Fonto sotto 1600 2000 2700 7
Zucchero sotto 1350 1900 2500 6
Cerro, Fonto sotto 1310 1730 2400 6
Cottage prive 830 1430 1900 4
Zucchero sopra 890 1260 1730 4
Fonte, Cerro sopra 890 1150 1580 4
Sugherina sotto 420 630 1050 2

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Het zijn 3 verbouwde landhuizen met elk een beneden en boven vakantiewoning met veel privacy. Door de speciale bouw zijn ze totaal optimaal onafhankelijk van elkaar. Deze eco vriendelijke vakantiewoningen hebben dankzij natuurlijke biobouw alle comfort en luxe zonder te milieu belastend te zijn :) .

Met het slimme verwarming-airconditioning systeem kun je in alle appartementen de ideale temperatuur kiezen voor elke weersgesteldheid. De mooie keukens zijn modern en uitgebreid ingericht met oa vaatwasser en wasmachine.

Er is eigenlijk maar 1 vakantiewoning die echt 1ste verdiep is: Sughera sopra, maar die heeft dan ook een prachtig overdekt panorama terras met zicht over de vallei.

Door de speciale bouw tegen de helling hebben de andere vakantiewoningen allemaal een buiten terras op tuin niveau. Geen 1ste verdiep 'gevoel' ;)

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 218TOPC]

naar boven